کد خبر: 3618035
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۸

«کاتو»؛ کتابی بر شرح زندگانی شهید «حیات سروری»

گروه فرهنگی: «کاتو» عنوان کتابی است که به بیان خاطراتی از شهید «حیات سروری» پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، جواد سروری در کتاب «کاتو » به بیان خاطرات همرزمان، دوستان و خانواده شهید «حیات سروری» در مورد خصوصیات اخلاقی و رفتاری وی پرداخته است.
در پایان این کتاب عکس‌های متنوعی از شهید حیات سروری و دیگر همرزمانش گنجانده شده است.
قسمتی از متن کتاب
شب قبل از عملیت، در شهر مریوان بودیم. تعدادی از همرزمان از جمله یحیی عزیزپور، حمید گلستانی، سعید دوستدار، خیدان غلامی، محمدصادق محمدی و چند تن دیگر از دوستان دور هم نشسته بودیم. جوانی خوش سیما با محاسنی کم پشت و چهره‌ای نورانی با لبانی خندان وارد شد که کلاه حاحی‌ها بر سر داشت. با اینکه تا آن لحظه او را ندیده بودیم اما احساس کردم چند سال است که با هم دوست و همکاریم.
عزیزپور که او را می‌شناخت گفت: آقای سروری نورانی شده‌ای! خبری هست!؟ خیلی مودبأنه گفت: بله! فردا شهید می‌شوم، برای همین آمده‌ام این انگشتر را به شما بدهم تا بعد از شهادتم به مادرم بدهید! همه تعجب کردیم حتی خنده‌مان گرفت.
«کاتو» در 70 صفحه مصور در انتشارات سوره عشق و توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ایلام در 1000 جلد منتشر شده است.
captcha