کد خبر: 3618577
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۳
تا 24 تیرماه؛

مهلت ثبت‌نام در عتبات دانشگاهیان تمدید شد

گروه اجتماعی: ثبت‌نام از دانشگاهیان متقاضی سفر به عتبات عالیات در کشور عراق تا 24 تیرماه تمدید شد که ثبت نام از متقاضیان در پایگاه اینترنتی www.labbayk.ir صورت می‌گیرد.

علیرضا میرسلیم، مدیر اجرایی شورای هماهنگی عمره و عتبات دانشگاهیان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: ثبت‌نام از دانشگاهیان متقاضی سفر به عتبات عالیات در کشور عراق تا 24 تیرماه تمدید شد که ثبت نام از متقاضیان در پایگاه اینترنتی www.labbayk.ir صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاهیان شامل دانشجویان دختر و پسر متأهل و مجرد، استادان و کارکنان است، گفت: ثبت‌نام دانشگاهیان به منزله تأیید نهایی اعزام‌ آنها نیست و پس از قرعه‌کشی افراد اعزام شونده تعیین خواهند شد.

میرسلیم گفت: طول سفر ۸ روزه است که سه روز در نجف، سه روز در کربلا، یک روز در کاظمین و در صورت مناسب بودن شرایط زائران در سامرا حضور خواهند داشت.

amir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۲
0
0
با توجه به تمدید ثبت نام قرعه کشی چه زمان خواهد بود؟
captcha