کد خبر: 3618624
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۷

بانوان با حفظ حجاب، عفت و پاکدامنی را در جامعه رواج دهند

مسئول جامعه زنان سپاه حضرت قمربنی‌هاشم چهارمحال و بختیاری گفت: بانوان با حفظ حجاب باید عفت و پاکدامنی را در جامعه رواج دهند و نگذارند جامعه به دست نااهلان بیوفتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری،  به نقل از فارس فرزانه احمدپور در حاشیه افتتاح نمایشگاه عفاف و حجاب، اظهار کرد: تمام آن‌چه که ما به خاطر آن حجاب داریم به خاطر چادر حضرت زهرا و خون‌بهای شهیدان است و باید مراقب باشیم که شرمنده خون شهیدان نباشیم زیرا این چادر بهای خون هزاران شهید است.
وی با تأکید بر اینکه شهدا اجازه ندادند، خاک ایران به دست نااهلان بیوفتند، عنوان کرد: بانوان با حفظ حجاب باید عفت و پاکدامنی را در جامعه رواج دهند و نگذارند جامعه به دست نااهلان بیوفتند.
مسؤول جامعه زنان سپاه حضرت قمربنی‌هاشم چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب شاید تأثیر کوتاه مدتی در جامعه داشته باشد ولی ممکن است عده‌ای از افراد جامعه را که در خواب خرگوشی هستند را بیدار کند.
احمدپور در پایان با ابراز امیدواری از تأثیرگذاری این قبیل برنامه‌ها در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه، گفت: امیدواریم این حرکت‌ها بتواند غیرت خاموش‌شده مردان و زنان را در جامعه بیدار کنند.


captcha