کد خبر: 3620198
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
معاون استاندار گیلان:

پذیرایی روزانه از 18 هزار زائر اربعین حسینی برعهده گیلان است

گروه اجتماعی: احمدی پور با تأکید بر ضرورت ساماندهی کمیته های ستاد اربعین در گیلان، گفت: امسال اسکان، تغذیه و پذیرایی روزانه از 18 هزار زائر اربعین حسینی برعهده استان گیلان است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمد احمدی پور، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان روز گذشته، 26 تیر در جلسه هماهنگی ستاد اربعین حسینی گیلان، اظهار کرد: بر اساس تکلیف  ستاد مرکزی اربعین حسینی امسال اسکان، تغذیه و پذیرایی روزانه از 18 هزار زائر اربعین حسینی برعهده استان گیلان است.

وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی کمیته های ستاد اربعین در استان تصریح کرد: باید ستادهای شهرستانی نیز به ریاست فرمانداران تشکیل و برنامه ریزی ها و هماهنگی ها برای این امر انجام شود.

معاون استاندار گیلان خواستار استقرار موکب ها با مشارکت شهرستان ها شد و افزود: باید با مشارکت مردمی، هیئت های مذهبی و سازمان های مردم نهاد موکب ها را تجهیز کنیم.

احمدی پور ضمن قدردانی از دست اندرکاران مراسم اربعین سال گذشته، گیلان را از استان های خوب در این بخش عنوان و بیان کرد: سال گذشته ورودی زائران کشورهای حاشیه خزر به استان برای اعزام به عتبات عالیات به حدود 7 هزار نفر رسیده بود.

وی با اشاره به استقرار دفتر نمایندگی صدور روادید عراق برای زائران در رشت در سال گذشته گفت: برای حدود 19 هزار زائر اربعین در گیلان روادید صادر شد که 5 هزار روادید مربوط به زائران استان قزوین بود.

معاون استاندار گیلان یادآور شد: به دلیل سفرهای پرحجم از استان به خارج از کشور در آن زمان، نیاز است که پیش بینی ها و مقدمات از هم اکنون صورت گیرد.

احمدی پور بیان کرد: حضور پرشکوه در اربعین حسینی و امنیت عمومی که ستاد اربعین ایجاد کرده بود، موجب افزایش امنیت ملی ما و عراق شده است.

captcha