کد خبر: 3621002
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱

امام صادق(ع) تنها متعلق به شیعه و اسلام نیست

گروه فعالیت های قرآنی: نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به شهادت امام صادق(ع) اظهار کرد: امام صادق(ع) تنها متعلق به شیعه و اسلام نیست و ایشان فخر جامعه علمی در سراسر دوران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، مراسم «هم اندیشی مدیران مدارس علوم دینی اهل سنت هرمزگان» ظهر امروز با حضور نماینده ولی فقیه در هرمزگان، قائم مقام نماينده ولي فقيه در امور اهل سنت هرمزگان و دكتر يوسفي راد معاونت آموزشي و پژوهشي دبيرخانه شوراي برنامه مدارس علوم ديني اهل كشور، فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان و جمع کثیری از علما و روحانیون اهل سنت استان در بندرعباس برگزار شد.

آیت‌الله غلامعلی نعیم آبادی در این مراسم با اشاره به شهادت امام صادق(ع) اظهار کرد: امام صادق(ع) تنها متعلق به شیعه و اسلام نیست و ایشان فخر جامعه علمی در سراسر دوران است.

وی با بیان اینکه مردم اهل سنت از قدیم الایام شافعی مذهب بوده اند گفت: فتوای روحانیون باید بر مبنای مذهب امام شافعی(رضی‌اله) باشد چرا که مردم روحانیون را حجت بین خود و دین میدانند و به انها اعتماد دارند.

امام‌جمعه بندرعباس با اشاره به آزاد سازی موصل عراق گفت: آزاد سازی موصل، پیروزی شیعه و اهل سنت بر داعش بود.

سردار ترابی فرمانده سپاه امام سجاد(ع) نیز در این مراسم با اشاره به ابعاد وحدتی شخصیت امام راحل تصریح کرد: امام بزرگترین منادی وحدت اسلامی بود.

وی با اشاره به وحدت مثال زدنی در کشور گفت: این وحدت مدیون تیزهوشی و اخلاص روحانیون شیعه و اهل سنت و عمل درست به آموزه های دین است و از این پس نیز علما و روحانیون باید با آگاهی بخش مانع ایجاد اختلاف و دو دستگی شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جهانگیری مدیرکل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان نیز در این مراسم با اشاره به عملکرد خوب مدارس در سال های گذشته گفت: مدارس باید منشا رشد و بالندگی طلاب باشند.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین پیرنیا رئیس دانشگاه جامعه المصطفی قشم نیز به ایراد سخنرانی پرداخت.

در پایان مراسم احکام مسئولیت مدیران برخی از مدارس توسط نماینده ولی فقیه در هرمزگان، قائم مقام نماينده ولي فقيه در امور اهل سنت هرمزگان، دكتر يوسفي راد معاونت آموزشي و پژوهشي دبيرخانه شوراي برنامه مدارس علوم ديني اهل كشور، شیخ خطیبی امام جمعه اهل سنت قشم و شیخ امینی مدیر مدرسه علوم دینی اهل سنت بندرلنگه تقدیم شد.

captcha