کد خبر: 3622277
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۵

نماز جمعه یک رسانه مؤثر است

گروه اجتماعی: دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی آذربایجان‌شرقی، گفت: اگر از روابط عمومی‌ها به‌عنوان یک ظرفیت در امر اطلاع‌رسانی نام می‌بریم، اعتقاد داریم نماز جمعه یک رسانه مؤثر است که می‌تواند در در راستای آگاه‌سازی نقش مؤثری ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، جواد آهنگری، دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی استان، روز گذشته در دیدار مدیران روابط عمومی نهادها و دستگاه های اجرایی استان با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: بی تردید خانواده صمیمی روابط عمومی‌ها یک ظرفیت عظیم و توانمند است که در صف اول برنامه ریزی‌ها و تصمیم‌سازی‌های مدیریتی و گرامیداشت برنامه های مختلف قرار دارند و تمامی زحمات در تمامی عرصه‌ها بر دوش این بزرگواران است
وی ادامه داد: اگر از روابط عمومی‌ها به عنوان یک ظرفیت در امر اطلاع رسانی نام می بریم، اعتقاد داریم نماز جمعه یک رسانه موثر است که می تواند در در راستای آگاه سازی نقش موثری ایفا کند.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های استان اظهار امیدواری کرد که با همدلی مردم و مسئولان، شاهد حضور بیشتر مردم در مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه باشیم.
captcha