کد خبر: 3622968
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵
از سوی مؤسسه جامعة‌الثقلین شهید بابایی؛

دوره کلاس‌های حفظ تخصصی چهارساله قرآن آغاز شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره کلاس‌های حفظ تخصصی چهارساله قرآن‌ کریم از سوی مؤسسه جامعة الثقلین شهید بابایی از ابتدای مرداد ماه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مؤسسه جامعة الثقلین شهید بابایی اراک به دنبال برگزاری دوره‌های حفظ خود، دوره جدید کلاس‌های حفظ تخصصی 4 ساله را برگزار می‌کند.

دوره حفظ تخصصی 4 ساله در طرح بلندمدت برای علاقه‌مندان در نظر گرفته شده است که توسط اساتید مجرب با ارائه دروس مرتبط مانند مفاهیم، تجوید، تفسیر، روخوانی و غیره از ساعت 9 تا 11 برپا می‌شود.

همچنین این مرکز قرآنی، دوره جدید «کمک‌های اولیه»، را از 31 تیرماه به مدت 5 روز برگزار کرده است که در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه معتبر اهدا خواهد شد.

مؤسسه جامعة الثقلین شهیدبابایی دوره‌های دیگری نیز مانند تربیت فرزند، تدبر در قرآن را طی هفته آینده با حضور اساتید و کارشناسان متخصص برگزار خواهد کرد.

مؤسسه قرآن و عترت جامعةالثقلین شهید بابایی به نشانی اراک، خیابان شهید بهشتی، انتهای کوچه شکرایی، سمت چپ واقع شده است.

captcha