کد خبر: 3623035
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱

هر بانوی محجبه‌ای در کشور به منزله پرچم ایران است

گروه اجتماعی: مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) گفت: دشمنان به‌جای بمب از فرهنگ بی‌حجابی استفاده می‌کنند و معتقدند که هر زن محجبه‌ای در کشور به منزله پرچم ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام علی معبودی در همایش گرامیداشت ولادت حضرت معصومه (س) که پیش از ظهر امروز با حضور زنان و دختران پاسداران در سالن اجتماعات دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: به تعبیر پیامبر (ص) دختران گل هستند و اگر شرایط مناسب برای آن‌ها مهیا نباشد قطعاً این گل‌ها پژمرده می‌شوند، حجاب یکی از راه‌هایی است که سبب حفظ این گل‌ها می‌شود و از پژمردگی آن‌ها جلوگیری می‌کند.
وی افزود: امروزه دشمنان می‌گویند جنگ با مسلمانان یا کشتن آن‌ها فایده ندارد فقط با فاسد کردن زنان کشور باید به آن‌ها پیروز شد بنابراین بر روی حجاب دختران کشور ما سرمایه گزاری کردند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه صاحب‌الامر (عج) با بیان این که امروزه دشمنان به‌جای بمب از فرهنگ بی‌حجابی استفاده می‌کنند و لباس‌های نامتعارف را وارد فرهنگ اصیل ایرانی کرده‌اند؛ یادآور شد: به اعتقاد آن‌ها هر زن محجبه در ایران به‌منزله پرچم ایران است و برای براندازی نظام باید حجاب را سست کنند.
مسئله حجاب باید ریشه ای بررسی شود
محمد جوانی عضو گروه «قدرت نرم» دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) نیز در ادامه این مراسم گفت: مسئله حجاب باید به‌صورت ریشه‌ای موردبررسی قرار بگیرد چراکه اگر مردم را اقناع کنیم بسیاری از مشکلات بدحجابی حل می‌شود.
وی با اشاره به آیات قرآن که در زمنیه حجاب نازل شده است، افزود: اگر زنان جنس مخالف خود را به‌خوبی بشناسند قطعاً به حجاب روی می‌آورند، در این موضوع در قرآن آیات بسیاری نازل‌شده است که اگر با عمق بینش به آن توجه شود قطعاً بی‌حجابی ریشه‌کن می‌شود در حال حاضر نگاه به قران سطحی است.
جوانی عنوان کرد: داشتن حجاب نه‌تنها برای خانم بلکه برای خانواده و جامعه نیز مزایایی را در بردارد، باید توجه داشت که ایرانیان در حفظ حجاب سابقه‌ی زیادی دارند به‌طوری‌که قبل از اسلام حجاب در ایران عرف بود باید این فرهنگ را در کشور رایج کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۳
0
0
آيا حقيقت داره كه در زمان حكومت پيامبر و حضرت علي (ع) حجاب اجباري نبوده؟
captcha