کد خبر: 3623092
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۹

میزبانی خوزستان از خدام بارگاه مطهر امام رضا(ع)

گروه اجتماعی: از امروز چهارشنبه 4 مردادماه جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» با ورود خدام بارگاه امام علی بن موسی الرضا(ع) به خوزستان در شهرهای مختلف این استان آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به مناسبت آغاز دهه کرامت، امروز چهارشنبه 4 مردادماه با ورود خدام آستان قدس رضوی به استان خوزستان جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در استان خوزستان آغاز می‌شود.

امسال استان خوزستان برای نهمین سال میزبان خدام بارگاه حضرت علی بن موسی الرضا(ع) خواهد بود. مراسم استقبال مردمی از این خدام ساعت 20:30 در خیابان امام خمینی(ره) انجام خواهد شد. پس از آن برنامه اقامه نماز و جشن دهه کرامت در مسجد جزایری اهواز با حضور خدام برگزار می‌شود.

اعزام 750 دانش آموز از مناطق محروم استان به مشهد مقدس در طول تابستان، آغاز فعالیت پویش مردمی «جهاز برون» از فردا 4 مرداد به منظور تأمین جهیزیه زوج‌های نیازمند، ویزیت رایگان بیماران در شب میلاد امام رضا(ع) توسط پزشکان متخصص و متعهد، پخت رایگان تعدادی از نانوایی‌ها در مناطق محروم در شب و روز میلاد امام رضا(ع) و توزیع بسته‌های ارزاق در میان خانواده‌های نیازمند از از دیگر برنامه‌های ستاد مردمی جشن‌های «زیر سایه خورشید» به مناسبت دهه کرامت است.

captcha