کد خبر: 3623506
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۴

ضرورت استقرار بالگرد امداد نجات در ایام اربعین

گروه اجتماعی: رئیس پلیس‌راه استان ایلام گفت: برای کاهش تلفات جاده‌ای ضروری بوده که در ایام اربعین بالگرد امداد و نجات در مسیر تردد زائران مستقر شود تا در کمترین زمان ممکن مجروحان و حادثه‌دیدگان رانندگی به مراکز درمانی منتقل شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، رضا همتی‌زاده، رئیس پلیس‌راه استان ایلام با اشاره به اینکه استقرار بالگرد امداد و نجات در نقاط مستعد تصادف در اربعین در زمینهٔ کاهش تلفات حوادث رانندگی در این ایام بسیار مؤثر است، اظهار کرد: جایگاه نشست و برخاست برای  بالگرد هم مهیا کرده‌ایم.
رئیس پلیس‌راه استان ایلام با تأکید بر اینکه روزهای هدف ترافیک اربعین در ایلام‌شناسی شده و برنامه لازم برای آن‌ها انجام‌شده که کنترل ترافیک درست صورت بگیرد، گفت: در 10 روز بیش از 200 هزار وسیله نقلیه وارد شهر مهران می‌شود، یعنی روزی 18 هزار خودرو سوری و 10 هزار اتوبوس که مدیریت این حجم خودرو کار آسانی نیست.
وی ادامه داد: در 5 روز مانده به اربعین روزی 23 هزار وسیله نقلیه  وارد شهر مهران می‌شوند و 3 روز مانده به اربعین 20 هزار خودرو وارد و طی همین روز همزمان 5 هزار خودرو از شهر مهران خروج پیدا می‌کنند.
همتی‌زاده بابیان اینکه مسیر دهلران -مهران پرد تردد شده و به‌طوری‌که متوسط در 10 روز مانده به اربعین 3 برای روزهای عادی خودرو در این محور تردد می‌کنند، عنوان کرد: 3 هزار و 600 اتوبوس در این مسیر به شهر مهران خروج و رود پیدا می‌کنند.
رئیس پلیس‌راه استان ایلام با تأکید بر اینکه با همکاری دیگر دستگاه‌ها در حال رفع نواقص جاده‌ای و ترافیکی هستیم، افزود: در حال حاضر 6 پروژه در محور مهران- ایلام- سرابله در حال انجام است .
وی ادامه داد: محور ایلام- ملکشاهی باید برای جایگزین و یک‌طرفه کردن محور مهران -ایلام و استفاده از جاده «بان‌‎رحمان» باید موردتوجه باشد .
همتی‌زاده با اشاره به اینکه از سازمان‌های مربوطه درخواست داریم به رفع نواقص جاده‌ای سرعت بخشند تا بتوانیم در ایام اربعین ترافیک را بهتر کنترل و هدایت کنیم، خاطرنشان کرد: جاده ایلام -ماربره -دوراهی قدیم به صالح‌آباد باید رفع نقص شود تا بتوان از آن به‌عنوان جاده جایگزین استفاده کرد .
وی ادامه داد: نصب سامانه برخورد با تخلفات از سوی پلیس‌راه استان انجام‌شده و در حال حاضر چهار دوربین ثبت تخلف در جاده‌های پرتردد استان مستقر است و دوربین‌های سیار هم در کنار آن‌ها با تخلفات برخورد می‌کنند .
رئیس پلیس‌راه استان ایلام با تأکید بر اینکه طی سه‌ماهه امسال 27 درصد کاهش تصادفات داشته‌ایم، تصریح کرد: تدابیر لازم برای مدیریت ترافیکی در استان صورت گرفته در صورت نیاز جاده‌ها یک‌طرفه می‌شوند اما از زائران درخواست داریم با صبر حوصله رانندگی کنند.ایسنا
captcha