به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به تحریمهای جدید امریکا علیه کشورمان گفت: این تحریمها تجمیع تحریمهای قبلی نیست و خود آمریکاییها هم این را گفتهاند و اشخاص و نهادهای جدیدی را تحریم کردهاند.
وی افزود: همه مسئولان کشور اعم ار تقنینی، اجرایی و قضایی ما هم گفتند این تحریمها ناقض روح و جسم برجام است. مقام معظم رهبری در همان مذاکرات اول بدون هیچ ابهامی فرمودند ما به امریکاییها اعتماد نداریم و شرایطی را لحاظ کردند که اگر رعایت میشد الان این وضعیت را نداشتیم.
صدیقی اظهار کرد: پس از انتخابات هم دیدیم این برخوردها را انجام دادند و این نشان داد که امریکاییها ذاتا با اسلام و انقلاب اسلامی تضاد و عناد آشتیناپذیر دارند. آنها از ما راضی نخواهند شد مگر اینکه ما را به وابستگی و نوکری سابق برگردانند و تا به این نقطه نرسند دست از سر ما برنمیدارند.
وی با بیان اینکه راه علاج اقتصاد مقاومتی و خودکفایی داخلی است، گفت: خدای متعال فلسفه وجود شیطان را تکامل انسان بیان کرده و انسان هم با دشمن ساخته میشود و جنگ با دشمن انسان را قویتر میسازد. این از الطاف خفیه الهی بود که دنیا در هشت سال دفاع مقدس، با ما جنگید و ما در جنگ از نظر روحیه انقلابی، شهادتطلبی و شجاعت به فتحالفتوحهایی نائل شدیم و قدرتها در نظر ما کوچک شدند و وعده حق خدا را دیدیم.
صدیقی عنوان کرد: امروز هم در این جنگ باید باورهایمان را به مددهای غیبی خداوند، تجدید کنیم. ما در طبس، دفاع مقدس و خنثی شدن توطئهها دست خداوند را دیدیم. ما چه احتیاجی به این گرگ درنده داریم و از این تحریمها استقبال میکنیم به شرط اینکه مسئولان ما ایمان جبههای داشته و زیر پرچم ولایت بیایند و مومنان را به خود جذب کنند و نیروهای انقلابی را از میدان بیرون نکنند.
خطیب جمعه تهران اظهار کرد: در این مقطع همه باید این مسئله را در رأس امور قرار دهند و برای این کار باید به آیات قرآن و سیره و رفتار پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) توجه کنند. آنها دائما با مستکبران مبارزه کردند و عقبنشینی نکردند. یکی از خصوصیات مومنان طبق آیات قرآن این است که در مواجهه با کفار میگویند خدا ما را کافی است( حسبنا الله). ما هم باید «حسبنا الله» بگوییم و به دین و اعتقاداتمان باور داشته باشیم.
وی خطاب به مسئولان گفت: تقوای شما تکیهگاه شما باشد. کلید تقوا، ولایت و کار و تلاش جهادی گرهگشاست و میتواند این کشور را از همه کشورهای بزرگ به لحاظ علمی و اقتصادی جلوتر قرار دهد.
صدیقی با اشاره به نزدیک شدن به ایام تشکیل دولت جدید و ارائه کابینه گفت: از رئیسجمهور محترم درخواست میکنم قبل از اینکه رضای حزب و جناحی را در نظر بگیرد رضای خدا را مدنظر قرار دهد و بداند که خدا عزت را داده است و لذا بدهکار خدا هستی نه کس دیگر.
خطیب جمعه تهران افزود: ما به قیمت خون شهدا این مسئولیتها را گرفتیم و رئیسجمهور به عنوان یک آخوند باید مظهر دینداری، سماجت در تقوا، اعتلای دین، نجات بشریت و نجات جوانان باشد. لذا در معرفی کابینه افراد مؤمن، معتقد، ولایتمدار و بیتعصب به جناح و متعصب به راه شهیدان برگزیده شوند، خصوصا در وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش.
وی خطاب به رئیسجمهور گفت: انقلاب، دین، قرآن و عترت امانت است و جوانان نیز از سوی دیگر امانت هستند پس کسانی را بر سر کار بگذارید که دغدغه دین، اخلاق، استقلال و پیشرفت کشور را داشته باشند.
صدیقی در ادامه پیروزی حزبالله لبنان بر تروریستها النصره را تبریک گفت و افزود: فتح عرسال جزو پیروزیهای استراتژیک بود و دماغ آمریکا، اسرائیل، عربستان و همه حامیان النصره به خاک مالیده شد. از طرفی مردم یمن هم در اوج گرفتاری موفق شدند موشک با برد بلند را به هدف بزنند و این رویکرد جدیدی است که مقاومت رقم زده است.
بنابراین گزارش، خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه در ادامه مباحث مربوط به تفسیر سوره حمد، به تشریح آیه شریفه «ایاک نعبد و ایاک نستعین» پرداخت و گفت: هیچ نجوا و صحبت خصوصی نیست که خدا در آن میان حاضر نباشد. شما از حضور خدا نمیتوانید غایب باشید و او همه جا حضور دارد، اما ما خودمان حجاب خود هستیم. گناهان، رذایل اخلاقی، غفلت، نسیان و تعلقات حجاب هستند و برای ما حواسپرتی ایجاد میکنند.
وی با بیان اینکه نماز نهی دفعی و رفعی از منکرات است، گفت: گنهکار وقتی عطش پاکی داشته باشد نماز هم او را پاکیزه میکند و انسان مشمول عفو الهی قرار میگیرد. عبادت به انسان یقین میدهد و اهل شهود میکند و خدا همنشین او میشود و دیگر احساس غربت نمیکند و جلال و جمال الهی را میبیند و از این عالم منقطع میشود.
صدیقی ابراز کرد: توجه به معانی نماز و خشوع در نماز لازمه اثرگذاری نماز است و الا نماز بیفایده و نقش خواهد بود. در نماز انسان باید خود و نمازش را کنار گذاشته و تا به خدا برسد. وقتی میگوییم «ایاک نعبد» یعنی خدایا به غیر تو هیچ چیز نمیخواهیم. من که عبادت خدا را میکنم برای تجارت و دادن بهشت و امان از جهنم نیست. من بنده تو هستم و هر کاری میخواهی با من بکن اما مقصد من تو هستی. پس باید از خدا نمازی را بخواهیم که در ان فقط خدا را ببینیم.