کد خبر: 3623912
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۹
محمدی اعلام کرد:

ارسال 2هزار و 700 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر رضوی در کرمان

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: : 2هزار و 700 اثر از 24 استان کشور به دبیرخانه جشنواره ملی شعر رضوی در این استان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، وحید محمدی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: 2هزار و 700 اثر از 24 استان کشور به دبیرخانه جشنواره ملی شعر رضوی کرمان رسیده که این آثار در 2 مرحله مورد داوری قرار گرفته است.
وی افزود: 35 نفر از 16 استان کشور آثار خود را در بخش رقابتی جشنوراه شعر ملی رضوی ارائه می‌کنند و 80 شاعر در دیگر بخش‌های جشنواره حضور دارند.
محمدی بیان کرد: در این دوره از جشنواره از زنده یاد احمد عزیزی، شاعر آیینی کشور تجلیل می‌شود و هیأت داوری نقدهای خود را بر شعرهای شاعران بیان می‌کنند.
وی با اشاره به افزایش سه برابری جوایز این دوره جشنواره، تأکید کرد: این جشنواره زمینه بسیار خوبی برای شناخت استعدادهای شعری بوده و فرصتی است که بهترین آثار خلق شده درباره امام رضا(ع) مطرح، عرضه، شنیده و تجلیل شود.
captcha