کد خبر: 3625112
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷

اعزام 85 دانش‌آموزان کردستانی زیارت اولی به مشهد

گروه فرهنگی: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان گفت: 85 نفر از دانش‌آموزان دختر زیارت اولی همزمان با دهه کرامت، از استان کردستان عازم مشهدالرضا شدند.

حجت‌الله نریمانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: دانش‌آموزان اعزامی به مشهد مقدس از برگزیدگان علمی، اخلاقی و تربیتی دوره دوم متوسطه و از مناطق محروم استان هستند.

وی هدف از برگزاری این اردوی زیارتی را تقویت تربیت دینی، تعمیق و آشنایی دانش‌آموزان با سیره و روش زندگی ائمه معصومان(ع) عنوان کرد و افزود: این اردوهای زیارت اولی ویژه دختران دوره متوسطه اول و دوم است.

نریمانی با اشاره به اینکه دانش‌آموزانی که تاکنون به زیارت امام رضا (ع) مشرف نشده‌اند را زیارت اولی می‌دانیم، بیان کرد: روز اول ورود دانش‌آموزان یک افتتاحیه برای آنان برگزار می‌کنیم. روز دوم به زیارت حرم مطهر مشرف می‌شوند و روز سوم نیز ضمن زیارت، نهار را در میهمان سرای امام رضا (ع) صرف می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: این تعداد از دانش‌آموزان در قالب یک کاروان با هدف آشنایی با فرهنگ و آداب زیارت، نقش دعا و نماز در سلامت جسم و روان، انس با قرآن، سبک زندگی اسلامی - ایرانی، حجاب و عفاف، مهارت‌های زندگی و آشنایی لازم با زندگینامه حضرت فاطمه معصومه(س) و حضرت امام رضا(ع ) به همراه مربیان و سرپرستان به این سفر معنوی - فرهنگی اعزام شدند.

captcha