کد خبر: 3625714
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹
حجت‌الاسلام گلی:

رشد و تعالی اخلاق از اهم برنامه‌های حوزه است

گروه اجتماعی: سرپرست معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه استان ایلام گفت: مباحث اخلاقی و توجه به رشد و تعالی آن از رئوس برنامه‌های حوزه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین یونس گلی، سرپرست معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه استان ایلام امروز در مراسم اختتامیه میثاق طلبگی در حوزه علمیه صاحب‌الزمان (عج) ایلام با تبریک دهه کرامت اظهار کرد: ما در تمام ابعاد زندگی و در اوج آن دوران طلبگی به صورت ویژه نیازمند داشتن اخلاق حسنه هستیم تا مردم، طلاب و روحانیت را الگو قرار دهند.
وی با بیان اینکه آنچه که از اهل‌بیت (ع) به ما رسیده باید سرلوحه زندگی‌مان باشد، افزود: مباحث اخلاقی و توجه به رشد و تعالی آن از رئوس برنامه‌های حوزه است.
سرپرست معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه استان ایلام با تاکید بر اینکه نگاه حوزه نه افراط و نه تفریط است، تصریح کرد: خوشبختانه در این دوره از پذیرش حوزه علمیه در استان افرادی با ضریب اخلاقی بالا در دوره حضور داشتند که ذی طلبگی و اخلاق را دارا بودند.
گلی با اشاره به اینکه دوره فعلی ما از سوی مرکز در رده دوره‌های برتر کشوری معرفی شد، عنوان کرد: بر اساس نظرسنجی انجام شده 95 درصد طلاب از برگزاری این دوره رضایت داشتند.
یادآور می‌شود که در این دوره 125 نفر ثبت‌نام کرده بودند که از این تعداد 80 نفر پذیرفته شدند.
captcha