کد خبر: 3626265
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵

تبیین دیدگاه‌ها و اهداف شهدا نباید در هیچ برهه‌ای از زمان فراموش شود

گروه اجتماعی: مدیر آموزش و پرورش خوی گفت :شهدا حقی بزرگ برگردن ملت ایران داشته و تبیین دیدگاه ها و اهداف آنها نباید در هیچ برهه ای از زمان فراموش شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، امروز یازدهم مردادماه جلسه کمیته فرهنگ و آموزش  کنگره ملی بزرگداشت ۱۲هزارشهید استان آذربایجان غربی با حضور معاون مدیرکل و میر آموزش و پرورش خوی ، فرماندهان حوزه های بسیج فرهنگیان و دانش آموزی و مسئولین دانشگاه ها در اتاق کنفرانس آموزش و پرورش خوی برگزار شد.

قدیر محمدی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش خوی در این جلسه هدف از برگزاری این کنگره را نهادینه نمودن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به خصوص در فضای آموزشی کشور بعنوان یک اصل ارزشمند الهی، انتقال فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت به نسل آینده، الگوسازی شهدا برای نسل حاضر و ارج نهادن به ایثارگران و تجلیل و تکریم آنان برشمرد.

مدیر آموزش و پرورش خوی افزود: شهدا حقی بزرگ برگردن ملت ایران داشته و تبیین دیدگاه ها و اهداف آنها نباید در هیچ برهه ای از زمان فراموش شود.

در دوران دفاع مقدس آموزش و پرورش توانست با تقدیم شهدای بزرگوار به این انقلاب و در راستای صیانت از نظام اسلامی گامهای مهمی بردارد.

محمدی بیان کرد :آموزش و پرورش مسوولیت کمیته فرهنگی کنگره 12هزار شهیداستان راعهده دار است و وظیفه بسترسازی در این زمینه از وظایف این کمیته است.
captcha