کد خبر: 3626567
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷

سرسپردگی امام رضا(ع) به خداوند از برجسته ترین فضایل ایشان بود

گروه معارف: مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، اظهار کرد: یکی از برجسته ترین فضایل امام رضا(ع) سرسپردگی وی به خداوند تبارک و تعالی و تمایلش به او بود. این فضیلت را می توان به وضوح در اعمال عبادی او که بر پایه خوف الهی و دینداری قرار دارد، در بخش مهمی از زندگی روحانیش مشاهده نمود.

حجت‌الاسلام قهرمان احمدی، مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: یکی از برجسته ترین فضایل امام رضا(ع) سرسپردگی وی به خداوند تبارک و تعالی و تمایلش به او بود. این فضیلت را می توان به وضوح در اعمال عبادی او که بر پایه ی خوف الهی و دینداری قرار دارد، در بخش مهمی از زندگی روحانیش مشاهده نمود.
وی افزود: حضرت علی بن موسی الرضا(ع) مانند دیگر پیشوایان معصوم(ع) به زیور فضایل اخلاقی و کمالات نفسانی آراسته و از هر گونه زشتی و پلیدی و رذایل اخلاقی منزه بود و در این راه گفتار و رفتارش الگو سرمشق دیگران بود.
وی با اشاره به مشهود بودن صمیمیت در رفتار امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: پیشوای هشتم(ع) با آنکه مقام رفیع امامت را داشت و برگزیده خدا بود، در عین حال نه تنها برای خود هیچ گونه حریمی قائل نبود، بلکه در زندگی خویش با طبقات مختلف مردم حتی خدمتکاران و زیردستان با نهایت صمیمیت و فروتنی رفتار می کرد.
حجت‌الاسلام احمدی از بخشش امام رضا(ع) گفت و ادامه داد: پیشوای هشتم(ع) در جود و بخشش نیز سرآمد مردم زمان خود بود.
وی افزود: امام رضا(ع) بسيار به مستمندان رسيدگى مى ‏كرد، به دادن صدقه به ويژه در شب‌اى تار و به صورت پنهانى بسيار مبادرت مى‌كرد و با خدمتگزارانش كنار يک سفره مى‏ نشست و غذا مى‏ خورد.
مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور روحانیت، یادآور شد: امام رضا(ع) در برخورد با مردمان چهره ی راستین اسلام را ترسیم می کرد. آن هم در عصری که جلال و شکوه پوشالی دستگاه خلافت از این آیین سیمای دیگری ارائه می داد. نخستین نکته این که او همه را دارای ارزش انسانی می دانست و از این دیدگاه با مردم رفتار می کرد.
حجت‌الاسلام احمدی بااشاره به فرموده ثامن الحجج امام رضا(ع) بیان کرد: امام رضا(ع) می فرمایند: دعا از نیزه کارگرتر است.
وی افزود: پیشوایان معصوم(ع) با توجه به مقام امامت و عصمتی که داشتند از ارتباط ویژه‌ای با خدای متعال و جهان غیب برخوردار بودند و مانند پیامبران الهی معجزات و کراماتی داشتند که در مواقع لازم نمونه هایی از آنها را بروز می دادند تا دلیلی آشکار بر حقانیتشان باشد و موجب پرورش و اطمینان خاطر پیروانشان شود.
امام جمعه هریس، با اشاره به شخصیت ملکوتی امام رضا(ع) تاکید کرد: شخصیت ملکوتی و مقام شامخ علمی و زهد و اخلاق حضرت رضا(ع) و اعتقاد شیعیان به او سبب شد که نه تنها در مدینه بلکه در سراسر دنیای اسلام به عنوان بزرگ ترین و محبوب ترین فرد خاندان رسول اکرم(ص) مورد قبول عامه باشد و مسلمانان او را بزرگترین پیشوای دین بشناسند و نامش را با صلوات و تقدیس ببرند.

captcha