کد خبر: 3626575
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۶

فعالیت 44 دارالقرآن در آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، گفت: تعداد 44 دارالقرآن در نواحی و مناطق استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد 13 دارالقرآن پسرانه ، 12 دارالقرآن دخترانه و 19 دارالقرآن هم به صورت مختلط فعالیت می‌کنند.

محمدصادق زاده، رئیس ادره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 44 دارالقرآن در نواحی و مناطق استان در حال فعالیت هستند، گفت: از این تعداد 13 دارالقرآن پسرانه ، 12 دارالقرآن دخترانه و 19 دارالقرآن هم به صورت مختلط فعالیت می ‌کنند.

وی، افزود: ظرفیت برگزاری کلاس برای 4500 نفر فراهم شده است که مجموعا 861 ساعت مربی قرآن تخصیص پیدا کرده است.

صادق زاده، تصریح کرد: در مجموع 6 هزار و 396 نفر در 44 دارالقرآن نواحی و مناطق استان در حال فراگیری و آموزش قرآن هستند که یک هزارو 700 نفر هم در قالب طرح حفظ قرآن جذب این دارالقرآن ها شده‌اند.

captcha