کد خبر: 3626808
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸

مدیران باید فراجناحی عمل کنند

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه وامام جمعه قزوین گفت: مدیران باید توجه داشته باشند که در برخی از مسئولیت‌ها نباید نگاه سیاسی داشت بلکه باید فراجناحی عمل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین و به نقل از دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان، آیت الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه قزوین با اشاره به تنفیذ حکم رئیس جمهور از سوی مقام مظعم رهبری اظهار کرد: رهبر انقلاب بر اساس احترام به آراء مردم حکم ریاست جمهوری را تنفیذ کردند و در متن و سخنرانی مهم ایشان مسائل بسیار مهمی مطرح شده است که باید به آن توجه و عمل شود.

وی با اشاره به اینکه انتظارات و توصیه‌هایی که رهبر فرزانه انقلاب داشتند علاوه بر رئیس جمهور، متوجه همه مسئولان، دست اندرکاران و کسانی است که با قوه مجریه همکاری می‌کنند، افزود: وقتی رئیس جمهور سوگند یاد می‌کند در واقع به نمایندگی از وزرا، مدیران کل، استانداران، فرمانداران، متعهد می‌شود به متن سوگند وفادار بماند لذا انتظار داریم در استقرار عدالت کوشا باشند.

امام جمعه قزوین یادآورشد: اگر عدالت در جامعه برقرار شود دیگر شاهد بیکاری و گرسنگی عده ای و شکم سیری برخی افراد خاص نخواهیم بود که در این میان از رئیس جمهور توقع داریم در اجرای احکام اسلامی و تقویت وحدت و عزت ملی هم بکوشد.

وی با اشاره به اینکه کسی که رئیس جمهور می‌شود، رئیس جمهور همه آحاد ملت است، گفت: ضمن توجه به تقویت وحدت و انسجام ملی، نباید در عزل نصب‌ها نگاه حزبی و جناحی داشته باشد؛ برخی جایگاه‌ها از جمله ائمه جمعه، استانداران، وزرا و روسای دانشگاهها نباید با رویکرد سیاسی کار کنند بلکه باید فراجناحی باشند.

آیت الله عابدینی اظهار کرد: اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی از دیگر توصیه‌های رهبری است و باید رئیس جمهور و کابینه انتخابی برای تحقق این امر مهم برنامه ریزی کنند.

وی با اشاره به برجام عنوان کرد: امروز با آشکار شدن چهره واقعی آمریکا همه کسانی که با تعصب از برجام دفاع می کردند هم متوجه شده اند که آمریکا دروغ گفته و به هیچ تعهدی پایبند نیست و برجام نیز هیچ دستاوردی برای کشور نداشته است و باید روی پای خود بایستیم و کاری کنیم تا به بیگانگان محتاج نباشیم .

امام جمعه قزوین با اشاره به اینکه رئیس جمهور باید از محرومان و مستضعفان و فقرا دفاع کند نه این که حامی رانت خواران، زمین خواران، حقوق بگیران نجومی و رفاه طلبان باشد، تاکید کرد: همچنین دولتمردان باید ضمن حمایت از تولید داخل به فکر ایجاد اشتغال برای جوانان بیکار باشند و کالاهایی که توان تولید آن را داریم نگذارند از خارج وارد شود .

وی عنوان کرد: توجه به توانمندی‌ها و منابع خدادادی مانند معادن، منابع طبیعی، نیروی انسانی اگر درست استفاده شود می تواند نیازهای داخلی را برطرف کرده و به اشتغال و اقتصاد کمک کند.

آیت الله عابدینی با اشاره به رهنمود رهبری در تعامل با جهان یادآورشد: هر چه خشم داریم از امریکا، اسرائیل و امثال آن است اما ما با دنیا دعوا نداریم و باید ارتباط گسترده با دنیا برقرار نماییم، به گفته رهبری هزینه ایستادگی در برابر استکبار جهانی کمتر از مقابله با آنهاست و ما باید روحیه مقاومت را در مردم و مسئولان تقویت کنیم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در حکم تنفیذ، «مسئولیت را امانت» معرفی کرده و بر «کسب رضای الهی و ذخیره ای برای هنگامه لقاء پروردگار» تأکید کرده‌اند که این دو نیز جزو نکات مهمی است که توجه به آن‌ها از سوی مسئولان ضروری است.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تاکید کرد: مراسم تحلیف ریاست جمهوری که فردا شنبه با حضور نمایندگان برجسته کشورهای جهان در تهران برگزار خواهد شد موجب اقتدار و عزت ایران اسلامی می شود و امیدواریم با این اقتدار شاهد تحول اساسی در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور باشم.

وی در ادامه با اشاره به سیاست رضوی گفت: امام رضا (ع) مذاکرات ذلت پذیرانه نداشت و مأموم تلاش می‌کرد تا به پیروان امام رضا (ع) بگوید که ایشان کسی نیست و به همین خاطر ایشان را مجبور به هجرت کرد.

آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: هجرت امام رضا (ع) و اقداماتی که ایشان انجام دادند، تحکیم پایه‌های ولایت و امامت دینی در برابر ولایت شیطانی، نمایش قدرت، عظمت و وحدت امت اسلام با اقامه نماز باشکوه عید فطر و نشان دادن جلوه‌های دیگری از «هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» در ادبیات مناظره و گفتگو را در پی داشت.

وی با اشاره به این که داعش در سوریه و عراق پیاده نظام امریکا بود، افزود: داعشی‌ها از طرف امریکا مأمور به کشتار مردم بودند اما اهداف آن‌ها شکست خورد و امروز نوبت خود امریکایی‌ها است که از بلاد مسلمین عقب نشینی کنند و جز این راه دیگری برای آن‌ها باقی نمانده است.

امام جمعه قزوین تاکید کرد: با توجه به نقض آشکار برجام از سوی امریکایی ها بی حرمتی است، نباید بی حرمتی به دستگاه دیپلماسی، دولت و ملت ایران بدون پاسخ بماند و مسئولان در این خصوص باید اقدام جدی انجام دهند


captcha