کد خبر: 3627270
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵

ملاقات اصحاب رسانه از خبرنگار پیشکسوت

گروه اجتماعی: مدیر روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران پس از پایان ملاقات با خبرنگار ارزشی ایلنا از اختصاص 3 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه برای کمک به درمان این پیشکسوت رسانه‌ای خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، جمعی از اصحاب رسانه راس ساعت 11 امروز 15 مردادماه از آقای درخشنده از خبرنگاران پیشکسوت در حوزه کار و کارگر و خبرگزاری ایلنا در بیمارستان امام خمینی ساری ملاقات کردند.
این  برنامه توسط بسیج رسانه مازندران هماهنگی شده بود، حسن افشار رئیس بسیج رسانه و  کوشکی از پیشکسوتان عرصه خبر و حسین قربانی مدیر عامل خانه مطبوعات مازندران، فلاح از عکاسان پیشکسوت مازندران و جمعی از دبیران خبرگزاری‌ها و روزنامه‌نگاران  محضر استادشان عرض ادب و ارادت داشتند و برای بهبودی هر چه زودتر اظهار امیدواری کردند.
در این مراسم حسن قنبری، مدیر روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران به همراه  ذبیحی، کارشناس روابط عمومی این اداره کل بر بالین این پیشکسوت آمدند و ضمن تبریک هفته خبرنگار از این پیشکیوت رسانه‌ای دلجویی کردند.
مدیر روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران پس از پایان ملاقات طی تماس تلفنی با ایکنای مازندران گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران مبلغ 3 تومان میلیون وام قرض‌الحسنه برای کمک به درمان این پیشکسوت رسانه‌ای تخصیص داده است.
خبرگزاری ایکنا ضمن تشکر از اقدام خدا پسندانه این نهاد ارزشی پیام این نهاد را به رئیس بسیج رسانه مازندران انتقال داد.
در این دیدار درخشنده از برنامه روز خبرنگار پرسید و گفت: چنانچه در ساری هم این برنامه باشد در جایگاه تریبون قرار خواهم گرفت و 5 دقیقه صحبت خواهم کرد.
درخشنده از خبرنگارانی است که بیش از سه دهه در حمایت از مردم و به ویژه طبقه زحمت کش کارگر قلم زد که همیشه جامعه رسانه‌ای  و مردم قدردان مقالات و گزارش‌های این خبرنگار ارزشی هستند.
در پایان همه خبرنگاران برای سلامتی استاد خود دعا کردند.

ملاقات ایکنا و اصحاب رسانه از یک پیشکسوت رسانه‌ای/اعلام حمایت کمیته امداد
ملاقات ایکنا و اصحاب رسانه از یک پیشکسوت رسانه‌ای/اعلام حمایت کمیته امداد

captcha