کد خبر: 3627590
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴

اجرای طرح جوانه‌های صالحین در بیش از 30 پایگاه مقاومت بسیج درمیان

گروه اجتماعی: طرح جوانه‌های صالحین از ابتدای تابستان تا 20 شهریورماه در بیش از 30 پایگاه مقاومت بسیج شهرستان درمیان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی به نقل از روابط عمومی بسیج خراسان‌جنوبی، خدادادی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه درمیان گفت: طرح جوانه‌های صالحین در بیش از 30 پایگاه در حال انجام است و در قالب کلاس‌های آموزشی با موضوع تربیتی، مهارتی، ورزشی، علمی، قرآنی و سبک زندگی برای بسیجیان خواهر و برادر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جوانه‌های صالحین از ابتدای تابستان شروع و تا 20 شهریور ماه ادامه دارد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این طرح غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تقویت حلقه‌های شجره طیبه صالحین، ایجاد نشاط و انگیزه در بین بسیجیان است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه درمیان یادآور شد: در پایان تابستان سه پایگاه به عنوان پایگاه‌های برتر و موفق در طرح جوانه‌های صالحین مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

 

captcha