کد خبر: 3627950
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۷

آیین تجلیل از خبرنگاران بابلسر برگزار می‌شود

گروه فرهنگی: سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان بابلسر از برگزاری آیین تجلیل خبرنگاران خبرگزاری‌ها و مطبوعات این شهرستان در روز یکشنبه 22 مرداد ماه 96 خبر داد.

مجید نیکو، سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان بابلسر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، ضمن تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران سخت کوش شهرستان  بابلسر گفت: با توجه به  فرارسیدن 17 مرداد  سالروز خبرنگار شهید خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شهید صارمی مراسم استانی  روز خبرنگار هفدهم مرداد ماه از سوی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران  در نمک آبرود چالوس برگزار خواهد شد که در این مراسم بیش از 12 نفر از خبرنگاران بابلسری حضور پیدا خواهند کرد.
وی افزود: پس از برگزاری آیین استانی روز خبرنگار در چالوس  به جهت تجلیل  از خبرنگاران  اصحاب رسانه بابلسر نیز از  سوی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی آیین تجلیلی به پاس خدمات ارزنده خبرنگاران شهرستانی خواهیم داشت.
وی افزود: در این مراسم که با حضور مسئولان شهری شهرستان بابلسر برگزار می شود از فعالان عرصه خبر در شهرستان  با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل  خواهیم داشت تا با این حرکت بتوانیم ذره‌ای  از زحمات این خبرنگاران عزیز  با بلسری را که در عرصه خبر با سختی  ها و مشقت فراوان جهت رشد و توسعه شهرستان گام بر می دارند جبران کنیم. 
نیکو  ادامه داد:  این مراسم در روز یکشنبه 22 مرداد ماه 96 راس 20.30  ساعت در سالن آمفی تئاتر مجتمع آموزشی رفاهی بانک کشاورزی برگزار خواهد شد.
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha