کد خبر: 3629035
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹
حجت الاسلام ناصحی:

۱۵ سانت سهم هر تهرانی از مسجد!

گروه جامعه: رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بیان اینکه در حوزه فعالیت‎های دینی و قرآنی شهرداری تهران، پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است گفت: هیچ برنامه‌ای در شهر تهران بدون بهره‎برداری دینی، علمی و اخلاقی اجرا نشد و مصوبات و برنامه‎های بسیاری در مسیر همین بهره‎برداری‎ها به اجرا درآمد.

حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ در پاسخ به سوالی مبنی بر عملکرد شهردار تهران در سال‎های گذشته و اقداماتی که در حوزه دینی و قرآنی انجام شده است، گفت: از عملکرد شهرداری در این حوزه راضی هستیم، چراکه شاهد این بودیم در مدیریت شهری همان نگاهی که به مسائل فرهنگی، عمرانی و اجتماعی شهر وجود داشت، به مسائل دینی و قرآنی هم می‎شد.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری تهران با اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی از نهادی خدماتی به نهادی فرهنگی تغییر وضعیت داد، افزود: هیچ برنامه‌ای در شهر تهران بدون بهره‎برداری دینی، علمی و اخلاقی اجرا نشد و مصوبات و برنامه‎های بسیاری در مسیر همین بهره‎برداری‎ها به اجرا درآمد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بیان اینکه شهرداری تهران در حوزه فعالیت‎های دینی و قرآنی پیشرفت‌های خوبی را به ارمغان آورد، گفت: مجموعه مدیریت شهری با هدف رسیدن به چشم انداز تهران به عنوان ام‎القری جهان اسلام، موضوع اعتلای جایگاه مساجد با کاربری‌های فرهنگی و اجتماعی را به صورت ویژه سرلوحه کار خود قرار داد.

ناصحی تصریح کرد: مدیریت شهری طی چندسال گذشته به‎صورت مستمر و پیوسته با دستور کار قرار دادن کمک به احداث، توسعه، تکمیل، نوسازی، بهسازی، مقاوم سازی، تجهیز و تعمیر مساجد به نحو احسن در این حوزه ورود پیدا کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه از احداث ۴۰۰ مسجد در پایتخت سخن گفت و افزود: یکی از اقدامات و مصوبات مهم و شاخص شورای اسلامی شهر تهران موضوع احداث ۴۰۰ باب مسجد در برنامه پنج ساله دوم شهرداری و توجه به نماد اسلامی و هویت دینی مساجد و تصویب لایحه مقاوم‎سازی مساجد بود که بخشی عظیمی از این برنامه‎ها و اقدامات عملیاتی شد.

وی ادامه اداد: شهر تهران با توجه به جمعیت ۸ میلیون نفری خود، با وجود دو هزار مسجد، کمترین تعداد مساجد را کشور دارد و به لحاظ تقسیم تعداد مساجد بر تعداد جمعیت پایتخت، تهران فقیرترین شهر در کشور از نظر تعداد مسجد است.

ناصحی تصریح کرد: سرانه تعداد مساجد به جمعیت در تهران برای هر ۴ هزار نفر، یک مسجد و سرانه مساحت مساجد به جمعیت شهر تهران هم ۱۵ سانتیمتر به ازای هر نفر است، طبق این آمار و استانداردها، باید برای هر فرد حداقل ۷/۶ متر فضای مذهبی و فرهنگی در شهر وجود داشته باشد که مصوبات شورای برای احداث و ساخت مساجد برای رفع این کمبود‎ها انجام شد.
captcha