کد خبر: 3629194
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵

اطاعت از دستورات اسلام و ائمه(ع) لازمه مسلمانی است

گروه سیاست و اقتصاد: امام جمعه شهرستان بستک دوری از گناه، اطاعت از دستورات اسلام و ائمه(ع) را لازمه مسلمانی دانست و گفت: اسلام به دنبال مسلمان شناسنامه‌ای نیست بلکه به دنبال عمل اسلامی می‌باشد از این رو وظایف انسان در قرآن کریم به عنوان موجودی مسئولیت پذیر مشخص شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین یونس قائدی، امام جمعه شهرستان بستک، روز گذشته 20 مرداد ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با اشاره به بی تدبیری برخی از مدیران‌کل در انتصاباتشان افزود: در جمهوری اسلامی ایران نگاه‌ها همه جانبه بوده و به صورت قشری و گروهی عمل نمی‌شود اما متاسفانه مدتی بر خلاف این روال عمل می‌شود و این مسئله باعث نارضایتی مردم شده است.

قائدی افزود: افراد دخیل در مسائل  سیاسی مراقب رفتار خود باشند و از اعمال نفوذ در بعضی از ارگان‌ها دست بردارند والا همانند کف روی آب حذف خواهند شد زیرا در نظام اسلامی مهره چینی بی‌معنا است و مردم ایمان، تخصص، تعهد به نظام اسلامی و ولایت فقیه را اصل می‌دانند.

امام جمعه شهرستان بستک با اشاره به طرح جدید آمریکایی‌ها برای بازدید از مراکز نظامی ایران را بهانه‌ای برای خروج از برجام دانست و تاکید کرد: غرب به دنبال طرح و بهانه‌های بدون هزینه هستند که دولتمردان جمهوری اسلامی باید قاطعانه جلوی آمریکایی‌ها بایستند و اجازه این سخنان را به آنها ندهند.

captcha