کد خبر: 3629537
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵
عبداللهی:

ساخت بیش از هزار ‌مجموعه مذهبی‌ در دوره مدیریت شهری اخیر/ مسجد 72 تن هفته آینده افتتاح می‌شود

گروه جامعه: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه مدیریت شهری در دهه اخیر بیش از هزار و 98 مورد مساجد، حسینیه‌، دارالقران‌ و نمازخانه‌ عمومی در سطح پایتخت راه‌اندازی کرده است، از افتتاح مسجد 72 تن میدان آزادی تا هفته آینده خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، مجتبی عبداللهی، معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران، در نشست صمیمی با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های هفته مساجد در کشور، اظهار کرد: معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، همزمان با این ایام، مسجد هفتاد و دو تن در میدان آزادی را طی هفته آینده افتتاح خواهد کرد.

وی افزود: شهرداری تهران در آینده‌ای نزدیک برنامه ویژه روز مساجد را برگزار می‌کند که در این رابطه ارتباط ما با مسئولان امور مساجد کشور بسیار خوب است و طی یک سال گذشته همکاری‌ها و برنامه‌های بسیارخوبی را به سرانجام رسانده‌ایم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در سه حوزه شهر، شهرداری و شهروند طی 12 سال گذشته ادامه داد: در سال 84، 3 هزار و 598 مجموعه مذهبی، فرهنگی، ورزشی، هنری، خدماتی، رفاهی و بانوان در پایتخت داشتیم که با ساخت 3 هزار و 565 مجموعه، آمار این مجموعه به 7هزار و 163 مورد افزایش یافت.

عبداللهی با بیان اینکه از میان مجموعه‌های ساخته شده  هزار و 98 مورد مربوط به مساجد، حسینیه‌ها، دارالقران‌ها و نمازخانه‌های عمومی سطح پایتخت است، تصریح کرد: در سال 84، 3 هزار و 102 مجموعه مذهبی در تهران داشتیم که باساخت هزار و 98 مجموعه جدید تعداد این مجموعه‌های مذهبی به 4 هزار و 200 مجموعه افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به  اقدامات شهرداری تهران در حوزه فرهنگی، هم گفت: در 12 سال اخیر 944 مجموعه شامل سرای محله‌، فرهنگسرا ، خانه فرهنگ و کتابخانه به شهر تهران اضافه شده است. به این معنی که در سال 84 تنها 183 کتابخانه در پایتخت داشتیم که این آمار اکنون با اضافه شدن 944 مجموعه به هزار و 127 کتابخانه افزایش پیدا کرد.

احداث 7 فرهنگسرا در دوره اخیر مدیریت شهری
عبداللهی در ادامه با اشاره به احداث 7 فرهنگسرا در دوره اخیر مدیریت شهری، گفت: احداث این مجموعه‌ها از دیگر دستاوردهای مدیریت شهری در دوره اخیر بوده است. تهران در سال 84 ، 26 فرهنگسرای فعال داشت، که این تعداد در حال حاضر به 33 فرهنگسرا رسید؛ البته متراژ 7 فرهنگسرای احداث شده معادل 26 فرهنگسرایی است که از قبل در پایتخت فعال بودند.

به گزارش ایکنا ‌وی در بخش دیگری از سخنانش به توسعه زیرساخت‌های ورزشی در تهران پرداخت و تصریح کرد: در ابتدای این دوره از مدیریت شهری 168 مجموعه ورزشی در تهران فعال بود که با ساخت 938 مجموعه تعداد مجموعه‌های ورزشی در پایتخت به هزار و 106 مجموعه افزایش پیدا کرده است. لازم به یادآوری است 80 درصد از مجموعه های ورزشی دولتی متعلق به شهرداری است و مابقی برای بخش خصوصی است .

رشد7برابری سرانه ورزشی در تهران
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سرانه ورزش همگانی در پایتخت ‌ از 5 درصد در سال 84 به 36 درصد ‌ افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: این در حالی است که روزانه حدود 400هزار نفر از مکان‌ها و مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران استفاده می‌کنند .
عبداللهی گفت: بنا بر آمار موجود در 12 سال اخیر 54 مجموعه ورزشی آبی توسط شهرداری تهران ساخته شده و 159 مجموعه ورزشی چندمنظوره به امکان ورزشی و  تفریحی پایتخت اضافه شده است .

وی در ادامه به موضوعات مربوط به بهداشت و سلامت شهروندان پرداخت و افزود: درحال حاضر مراکز فراموز در تهران فعال است و موضوعات مربوط به بهداشت و درمان شهروندان را پیگیری می‌کند . علاوه بر این مورد شهرداری تهران در 12 سال اخیر با تکیه بر بحث حضور اجتماعی بانوان 23 شهربانو را راه‌اندازی کرد و تعداد مراکز کوثر را از 4 مرکز به 82 مرکز افزایش داد‌.

عبداللهی تصریح کرد: 6 بوستان ویژه بانوان بالغ بر 73 هکتار وسعت دارد و عملکرد مثبت آنها موجب شده است تا برخی از کشورهای اسلامی در این مورد از تهران الگوبرداری کنند. همچنین راه‌اندازی 354سرای محله و تعریف 47 ماموریت برای این اماکن فرهنگی از دیگر اقدامات شهرداری تهران در دهه اخیر است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه گفت: هر سرای محله 11 خانه از جمله خانه سلامت دارد که هر یک از این خانه‌ها خود مشتمل بر 10 کانون است. به باور ما یکی از کارهای بسیار خوب در محله احداث سراهای محلات است چرا که مردم از این طریق در تصمیمات مربوط به محلات خود ورود پیدا کردند و تاثیرات مثبتی از طیف مردم محوری ایجاد شد.

captcha