به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران، سردار محمدحسین بابایی در بازدید از مرکز رشد بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران، اظهار کرد: برای رسیدن به چشمانداز 1404 وظیفه خود میدانیم تمام زوایای پیدا و پنهان دین را بشکافیم.
وی افزود: کشور جمهوری اسلامی با تکیه بر احادیث ائمه اطهار در بسیاری از مبانی علوم و بخشهای مختلف علوم تجربی، علوم مهندسی و علوم انسانی شاهد پایهگذاری علم در تمامی این بخشها بوده است.
بابایی با تاکید دین اسلام در علم اندوزی و شکافتن علوم تصریح کرد: به همین دلیل بسیج در سراسر کشور بهویژه مازندران مراکز رشدی اگر چه کوچک و ساده اما غنی فراهم کرده و از کسانی که دارای آگاهی هستند دعوت به عمل میآورد.
فرمانده سپاه کربلای مازندران با تأکید بر اطلاعرسانی هرچه بیشتر به افرادی که برای اثبات و بیان ایده برای تبدیل ایده به پروژه و سپس به محصول، اظهار کرد: هدف ما گسترش این مراکز بوده دسترسی سریع و راحت نخبگان به امکانات پژوهشی است.
بابایی بسیج را مظهر مردمسالاری دینی دانست و گفت: اگر بسیج در مبحث علم ورود و تکامل پیدا کند قوی و ریشهدار شده و آثار مطلوبی برای جهان اسلام و جامعه انسانی دارد.