کد خبر: 3630493
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸
طبق اعلام سازمان دارالقرآن‌الکریم؛

استان مرکزی به عنوان استان برتر در حوزه فعالیت‌های قرآنی شناخته شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: طبق اعلام سازمان دارالقرآن‌الکریم، استان مرکزی برای نهمین سال متوالی به عنوان استان برتر و فعال در حوزه قرآن شناخته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، این استان در زمینه عملکرد دارالقرآن‌الکریم برای نهمین سال متوالی به عنوان استان برتر و فعال در حوزه قرآن در سال 95 شناخته شد. 
براساس این گزارش؛ سازمان دارالقرآن الکریم سال گذشته برنامه جامع نظارت بر ارزشیابی فعالیت‌های قرآنی ادارات‌ کل تبلیغات اسلامی را با توجه به مستندات دریافتی از استان‌ها مورد بازنگری قرار داد و تیم‌های ارزیابی از شهریور سال گذشته به استان‌ها اعزام شدند. 
بر اساس نظرات کارشناسان و تیم اعزامی به استان‌ها 4 استان«مازندران، همدان، مرکزی و بوشهر» به عنوان استان‌های برتر و 6 استان «آذربایجان شرقی، یزد، خراسان جنوبی، کردستان، اردبیل و چهارمحال و بختیاری» شایسته تقدیر شدند.

captcha