کد خبر: 3631361
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶

تقویت اداره ارشاد موجب توسعه فرهنگی می‌شود

گروه اجتماعی: فرماندار سردشت گفت: تقویت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موجب تقویت نظام و کمک به توسعه فرهنگی و نشاط اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، امروز 25 مردادماه ناصر امیری در بازدید سرزده از اداره فرهنگ و ارشاد میاندوآب از نزدیک با کارکنان و مراجعه کنندگان صحبت و مسائل و مشکلات آنان را بررسی کرد .
وی گفت: تقویت این مجموعه تقویت نظام و کمک در توسعه فرهنگی و نشاط اجتماعی است.
وی  در جمع مسئول و کارکنان این اداره گفت: با توجه به شرح وظایف فرهنگ و ارشاد اسلامی در قانون اساسی تقویت این مجموعه تقویت نظام و کمک در توسعه فرهنگی و نشاط اجتماعی است.
فرماندار مهاباد افزود: برگزاری جشنواره ها، مجامع، نمایشگاهها و سایر فعالیتهای دینی، قرآنی، فرهنگی و هنری، سینمائی، جشن ها و کلاسهای فرهنگی و هنری ضمن پرکردن اوقات فراغت سالم شادابی را نیز در پی دارد.
وی اضافه کرد: هنر و هنرمند همواره عواملی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ و اجتماع بوده‌اند و جوامع توسعه یافته بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها را در حوزه فرهنگ و هنر دارند و برای ایجاد تحولات فرهنگی و اجتماعی، هیچ راهی بهتر از زبان هنر و هنرمند نیست لذا با وجود برخی مشکلات و کمبود اعتبار سعی در مرتفع کردن انتظارات و مطالبات هنرمندان عزیز شهرمان داریم.
فرماندار میاندوآب اصحاب رسانه و هنرمندان را طلایه داران جامعه فرهنگی و هنری دانسته و اظهار امیدواری کرد تا با تجهیز فرهنگسرای میاندوآبی شاهد توسعه فرهنگی شهرستان و رونق بیشتر این مجموعه باشیم.
فرماندار شهرستان میاندوآب ضمن بازدید از قسمتهای مختلف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون مساجد این شهرستان و صحبت با مراجعین و کارکنان این مجموعه از کارمندان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز که هر کدام در نقش چند کارمند ایفای وظیفه می کنند تشکر و قدردانی کرد
captcha