کد خبر: 3631851
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵
آیت الله صدیقی خواستار شد:

غدیر را از غربت نجات دهیم/ 36 هزار مسجد آماده دهه امامت و ولایت

گروه جامعه: در نشست دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر با جمعی از صاحب نظران و دبیران اجرایی ستادهای غدیر در نهادها و سازمان‌های کشور، آیت‌الله صدیقی خواستار تلاش برای خارج کردن غدیر از غربت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی بنیاد بین‌المللی غدیر، نشست دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر با جمعی از صاحب نظران فرهنگی و دبیران اجرایی بنیاد در نهادها و سازمانها برگزار شد .

آیت الله صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر در این نشست که با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد بین‌المللی غدیر و دبیران اجرایی این بنیاد در نهادها و سازمان‌ها از جمله نمایندگان قوۀ قضائیه، وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت ورزش و جوانان، نیروی انتظامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت علیه السلام، وزارت علوم و تحقیقات، وزارت ارتباطات و سایر ستادهای غدیر برگزارشد، به بیان اهمیت غدیر و ضرورت ترویج این امر الهی و قرآنی در میان آحاد مردم جهان و انتقال این فرهنگ متعالی به نسل‌های حاضر و آینده پرداختند.

وی عنوان کرد: برنامه‌های تدارک دیده شده برای گرامیداشت و نکوداشت ایام مبارک دهه امامت و ولایت با همکاری همه مردم علوی و غدیری کشور و مشارکت تمامی نهادها وسازمان‌ها به خصوص قوای سه گانه از اول ذیحجه تا روز مباهله در داخل و خارج از کشور اجرا خواهدشد .

آیت‌الله صدیقی در ادامه گفت: در ادیان الهی هیچ مطلبی بالاتر از حکومت و ولایت خدا نداریم، لذا اینها همه اقتضا می‌کند که این ایام را بزرگ و گرامی بداریم و از همه مردم می‌خواهیم برای گرامیداشت این دهۀ فرخنده همچون ایام محرم با عشق و علاقه و محبت به اهل بیت به میدان بیایند و غدیر را از غربت نجات دهند.

پیامبر گرامی اسلام برای مباهله همه دارایی خود را به میدان آورد، امیرالمومنین، صدیقۀ طاهره و حسنینش را به میدان کشید و ثابت کرد است به ما زمینی‌ها که حاضر است همه داراییش را برای ولایت هزینه کند و لذا جفا است که ما فقط نظاره کننده باشیم، بلکه باید ما هم همه دارایی خودمان را برای اهداف غدیر به میدان بیاوریم.

در ادامه این نشست، حسین ظریف‌منش مدیرعامل بنیاد نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های غدیری سال گذشته، به بیان برخی از برنامه‌های شاخص سال جاری و نیازها و اولویت‌های اصلی برنامه‌های دهه امامت و ولایت سال جاری پرداختند و ابراز امیدواری کرد کمبودها و نقاط ضعف را با همت و تلاش دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی کشور تامین شود.

در این نشست که با هدف انجام آخرین هماهنگی‌ها و اتخاذ تدابیر و تصمیمات لازم با حضور این ستادها برگزار شده بود، هر یک از دبیران اجرایی حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نظرات و پیشنهادات و برنامه‌های جامع خود پرداختند.

تهیه بیش از 100 هزار بسته حمایتی همراه با پیام غدیر برای اقشار ضعیف جامعه در مناطق محروم کشور، تزیین و آذین بندی و چراغانی تمام کشور توسط اتاق‌ها و اتحادیه‌های اصناف کشور، برگزاری مراسم جشن، اطعام و مولودی خوانی و اقدامات فرهنگی محتوا محور در 36 هزار مسجد کشور از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این نشست بود.

لازم به ذکر است، 30 ستاد اصلی مردمی در مراکز استان‌ها و بیش از 50 ستاد نیز در دستگاه‌ها و نهادها راه‌اندازی و دایر شده‌است تا به شکل باشکوهی دهه امامت و ولایت گرامی داشته شود.

captcha