کد خبر: 3632132
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۴

ایجاد معاونت انفورماتیک در مجمع قاریان و حافظان استان کرمان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان از ایجاد معاونت انفورماتیک در این مجموعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اتقان‌نیوز، سیدحمیدرضا توحیدی، مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان با بیان اینکه تاکنون امور انفورماتیک مجمع بنا بر ضرورت پیگیری و انجام می‌شد گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و سیر جامعه به سمت فضاهای مجازی، نیاز به هدف‌گذاری در ایجاد معاونت انفورماتیک در این مجموعه بیش از پیش احساس شد.
 وی ادامه تولید نرم‌افزار های قرآنی، ساخت اپلیکیشن‌های موبایل، ایجاد، ساماندهی و تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی، به‌روزرسانی سایت آموزش عمومی و ساماندهی اطلاعات پرسنلی اعضا و تبدیل آموزش غیرحضوری، یکی از امور جاری مجمع به آموزش مجازی را از جمله اهداف این معاونت عنوان کرد.
توحیدی افزود: این معاونت باید برنامه‌ای ده ساله تدوین نماید که به موجب آن مجمع ورود مجدانه‌ای به حوزه‌های قرآنی و آموزشی داشته باشد.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۰۹:۴۰
0
0
ایجاد این معاونت تاثیر گذاری خوبی به همراه خواهد داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۰۹:۴۲
0
0
ساخت نرم افزارهای قرآنی موجب جذب علاقمندان بیشتری می‌شود
captcha