کد خبر: 3632776
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۳

توجه به نماز؛ راه درمان بیماری‌های اخلاقی

گروه معارف: معاون برنامه‌ریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: امروزه با بسیاری از بیماری‌های اخلاقی روبه‌رو هستیم که راه درمان آن‌ها اقامه نماز و توجه به ابعاد مختلف روحی و روانی این واجب دینی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی علی اصغر موسوی‌کیا معاون برنامه‌ریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی امروز 30 مردادماه در افتتاحیه کارگاه آموزش عملی نماز گفت: یکی از نیازهای ضروری برای زندگی یاد خداوند است که با نماز محقق می‌شود.

وی اظهار کرد: نماز عالی‌ترین شکل ارتباط انسان با خداوند است که این گفت‌وگو با معبود باید عالمانه و صادقانه باشد به این معنا که دریابیم که در لفظ و معنا چه می‌گوییم چرا که در این صورت نماز ما خشوع و خضوع به همراه خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه یکی از اهداف نماز رسیدن به آرامش است، بیان کرد: ما در دنیای فعلی با انسان‌هایی رو به رو هستیم که علی‌رغم همه امکانات مادی آرامش ندارند چرا که به مبدأ هستی متصل نشده‌اند.

موسوی‌کیا ادامه داد: یکی دیگر از اهداف نماز بازداشتن انسان از گناه است چرا که خداوند در آیه 45 سوره عنکبوت می‌فرماید: «أَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ؛ نماز را برپا دار كه نماز از كار زشت و ناپسند باز مى‌دارد و قطعا ياد خدا بالاتر است و خدا مى‌ داند چه مى‌‏كنيد»

وی افزود: پاک شدن از کبر و غرور یکی دیگر از ثمرات نماز است و از این رو از حضرت فاطمه(س) نقل شده است که نماز انسان را از کبر و غرور باز می‌‌دارد.

معاون برنامه‌ریزی و پژوهش آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: امروزه ما با بسیاری از بیماری های اخلاقی رو به رو هستیم که راه درمان آن اقامه نماز و توجه به ابعاد مختلف روحی و روانی این واجب دینی است.

موسوی‌کیا یادآور شد: همچنین اگر دغدغه آسیب‌های اجتماعی را داریم باید به این نکته توجه کنیم که راه رفع آن توجه به نماز است.

captcha