به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز 31 مردادماه جعفر قلیزاده مدیر آموزش و پرورش چالدران با اعلام این خبر افزود: برای مکان یابی جهت احداث این مدارس اقدام شده و طی بازدید کارشناسان اداره کل نوسازی این امر مهم شروع شده و حداقل یکی از مدارس بزودی کلنگ زنی و احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه مابقی مدارس در طول سال 96 و 97 احداث خواهند شد؛ اظهار کرد: با احداث این مدارس و 5 مدرسه بنیاد برکت در این مدیریت شاهد تحصیل دانش آموزان عزیز در فضای مناسب و جذب حداکثری بازماندگان تحصیل بخصوص در مناطق روستایی خواهیم شد.
قلیزاده در خاتمه از عنایات دولت تدبیر و امید به مناطق محروم وتوجهات مسولان استانی و شهرستانی و نماینده محترم منطقه به آموزش و پرورش تشکر کرد و افزود: شهرستان چالدران از لحاظ کمبود فضاو نامناسب بودن فضای آموزشی در رتبه های آخر استانی قرار دارد از همین رو مسولین محترم باید توجه خاصی در این زمینه داشته باشند.