کد خبر: 3633586
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۵

بهره‌مندی 1000 یتیم در خراسان‌شمالی از مزایای بیمه عمر و تامین آتیه

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد خراسان‌شمالی گفت: یک هزار یتیم در استان از مزایای بیمه عمر و تامین آتیه برخوردار شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، به نقل از کمیته امداد استان، عباس اهرابی با بیان اینکه کمیته امداد از سال ۹۱ فرایند بیمه‌گذاری ایتام تحت حمایت را آغاز کرده است، گفت: طی اجرای این طرح، حدود یک هزار نفر از ایتام تحت حمایت از مزایای بیمه عمر و تامین آتیه بهره‌مند می‌شوند.
وی با بیان اینکه سال جاری حامیان نیکوکار استان در قالب این طرح ۸۵۰ میلیون ریال به ایتام تحت حمایت این نهاد کمک کردند، افزود: کمیته امداد ماهیانه برای این ایتام ۱۷۰ میلیون ریال به حساب بیمه واریز می‌کند.
اهرابی با تاکید بر اینکه تحصیلات و اشتغال یکی از مهم‌ترین بخش‌های این طرح است، گفت: براین اساس ماهیانه  بیش از ۲۰۰ هزار ریال از محل منابع مالی حامیان برای هر یتیم به حساب یکی از شرکت‌های بیمه‌ای طرف قرارداد واریز می‌شود که ایتام بعد از رسیدن به سن قانونی می‌توانند از آن به عنوان یک سرمایه شغلی، تحصیلی و ازدواج استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه طرح بیمه آتیه برای ایتامی که واریزی کمک های نقدی حامیان آنان بیش سه میلیون ریال است اجرا می شود، افزود: هم اکنون سه هزار و ۸۰۰ یتیم تحت حمایت های کمیته امداد استان قرار دارند.
اهرابی با بیان اینکه سال گذشته بیش از دو میلیارد ریال بودجه از سوی کمیته امداد استان برای یک هزار یتیم در قالب این طرح هزینه شد، یادآور شد: هم اکنون حدود  ۱۵ هزار حامی در طرح اکرام ایتام با کمیته امداد همکاری دارند که در چهار ماهه نخست امسال بیش از ۳۶ میلیارد ریال به ایتام تحت حمایت کمک کردند.
وی یادآور شد: کمیته امداد برای فراگیر کردن این طرح در بین دو هزار و ۸۰۰ یتیم دیگر استان، درنظر دارد با چاپ شناسنامه ایتام و ارائه آن به خیران برای جذب حامی در قالب این طرح اقدام کند تا تمامی ایتام از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.
اهرابی تاکید کرد: ایتام تحت حمایت علاوه بر نیازهای اقتصادی، نیازهای فرهنگی، تحصیلی نیز دارند، بر این اساس کمیته امداد به دنبال آن است تا  فرهنگ آتیه نگری را در جامعه  نهادینه کند تا پدیده فقر به طور موروثی از خانواده به فرزند به ارث نرسد.
captcha