کد خبر: 3633707
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹

کنداکتورهای دقیق مسابقات کشوری قرآن آماده و تیم کارگردانی مستقر است

رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تغییرات عمده رسانه‌ای مسابقات قرآن از سال قبل گفت: امسال بر خلاف سال‌های قبل کنداکتورها و برنامه‌های دقیق برنامه افتتاحیه و اختتامیه تهیه کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) تسنیم نوشت: رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در رابطه با تمهیدات انجام شده برای برگزاری هر چه بهتر مرحله کشوری چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان آذربایجان غربی، گفت: ستاد معین به ریاست استاندار و ستاد اجرایی مسابقات به ریاست مدیرکل اوقاف استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از تیم کارگردانی چند روزی است که برای آماده‌سازی فضا در ارومیه حضور دارند، گفت: خود ما و اعضای ستاد راهبری هم چندین بار در استان حضور پیدا کرده‌ایم، در بخش مدعوین، تبلیغات، اطلاع‌رسانی، فضاسازی و آماده‌سازی اماکن اسکان و برگزاری، کارها صورت گرفته است و آماده برگزاری مسابقات از 11 شهریورماه هستیم.

حسینی با اشاره به تمهیدات رسانه‌ای این دوره از مسابقات گفت: تا قبل از سال گذشته، مسابقات در حد افتتاحیه و اختتامیه انعکاس رسانه‌ای داشت اما از سال گذشته در هر سه نوبت صبح‌‌، عصر و شب مسابقات به طور کامل از تلویزیون پخش شد و شاهد بودیم که مسابقات رسانه‌ای‌تر شده است.

رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه سعی کردیم فضای مسابقات جذابیت‌ها و اقتضائات رسانه‌ای و ریتم تندتری داشته باشد، گفت: سخنرانی‌های متعدد و مکرر را حذف کردیم و آیتم‌ها و میان‌برنامه‌های جذاب‌تری را به آن افزودیم.

حسینی با تاکید بر اینکه امسال نیز همان مسیر ادامه دارد و از ماه‌ها قبل جلسات حجیمی را برای تعیین کنداکتورها و برنامه‌های دقیق برنامه افتتاحیه و اختتامیه تهیه کرده‌ایم، افزود: در سال‌های قبل این اقدامات دیر انجام می‌شد اما امسال جلسات فشرده شبانه‌روزی را با تیم کارگردانی برگزار کردیم و توقعات و انتظاراتمان را به آنها گفته‌ایم تا مسیر سال گذشته تکمیل شود و فضای بهتری را شاهد باشیم.
captcha