کد خبر: 3633909
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰
حجت‌الاسلام قریشی:

زکات، ضامن قبولی سایر واجبات دین است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: قبولی نماز در گرو ادای زکات بوده و در آیات قرآن بر اهمیت این موضوع به صورت همزمان تأکید شده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی امروز یکم شهریور ماه حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه در همایش زکات و فرهنگ مدیریت جهادی  که در سالن آمفی تئاتر سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد: نماز ارتباط خلق با خالق است و زکات ارتباط خلق با مخلوق است و کسی که اهل زکات نباشد نماز او نیز در درگاه خداوند متعال پذیرفته شده نیست.
وی ادامه داد: خودداری از پرداخت زکات، موجب ناخرسندی پروردگار متعال شده و  زمین، برکات خود را از انسانها منع و باز خواهد داشت.
وی عنوان کرد: خداوند متعال و ائمه اطهار (ع) به اهمیت و لزوم  پرداخت زکات اشاره کرده و تداوم نعمات الهی را در گرو اهمیت بخشیدن به بحث حجاب دانسته اند.
رئیس شورای زکات آذربایجان غربی با بیان اینکه در استان شاهد رشد روز افزون میزان پرداخت زکات هستیم، گفت: امیدواریم ساز و کارهای لازم برای ترویج فرهنگ زکات در استان توسط مسئولان استانی فراهم شود.‌
وی اظهار کرد: اهتمام جدی علما و روحانیون در تبلیغ و تبیین اهمیت پرداخت زکات ضروری است؛ زیرا این اقدام سبب فرهنگسازی و عمل به این فریضه دینی می شود..
حجت‌الاسلام قریشی با بیان اینکه لازمه بهره مندی از برکات آسمانی و زمینی، پرداخت زکات است، به پیامدهای فردی و اجتماعی زکات اشاره و ادامه داد: پرداخت به موقع مواجب شرعی می تواند در حل بسیاری از مشکلات اقتصادی جامعه مؤثر باشد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با بیان اینکه بر اساس روایات مختلف، پرداخت زکات عامل قبولی عبادات دیگر است، گفت: بخشی از کوتاهی ها در پرداخت زکات به مبلغان دین و برخی مدیران بر می گردد، چرا که مردم با تبلیغ همین افراد، فرزندان خود را به میدان مبارزه و جهاد فرستادند.
captcha