کد خبر: 3634043
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹

صنعت آب‌وبرق مرکزی رتبه دوم فعالیت‌های دینی وزارت نیرو را کسب کرد

گروه اجتماعی: صنعت آب و برق استان مرکزی در ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی و دینی استان‌ها در سال 95 توسط وزارت نیرو، موفق به کسب رتبه دوم شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، حجت‌الاسلام یزدان پرست، مشاور وزیر و مسئول دفتر فرهنگی وزارت نیرو در همایش مشترك شوراهای فرهنگی صنعت آب و برق استان گفت: کار فرهنگی در همه امور و فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر باید در اولویت قرار گیرد.
مشاور وزیر و مسئول دفتر فرهنگی وزارت نیرو با بیان اینکه حدود 750 امام جماعت در صنعت آب و برق در كل كشور مشغول فعالیت هستند، تصریح كرد: در وزارت نیرو با تكیه بر آموزه‌های دینی و مبانی انقلاب و با وجود كاركنان سرآمد و متعهد تلاش‌های خوبی در زمینه خدمت رسانی به مردم و اقدامات فرهنگی در حال انجام است.
گفتنی است، در پایان این همایش، از مدیران عامل و برترین‌های بخش‌های امور فرهنگی، عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندی شركت‌های آب و برق استان مركزی با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد . همچنین صنعت آب و برق استان مرکزی در ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی و دینی استان‌ها در سال 95 توسط وزارت نیرو، موفق به کسب رتبه دوم شد.
captcha