کد خبر: 3634077
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷
فرماندار آستارا:

فرهنگ ازدواج آسان را در جامعه احیا کنیم

گروه اجتماعی: رنجکش متذکر شد: با توجه به پیشینه فرهنگی و ظرفیت‌های اجتماعی که در جامعه داریم باید فرهنگ ازدواج آسان را احیا کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، یونس رنجکش، فرماندار شهرستان آستارا روز گذشته، 1 شهریور در جشنواره ازدواج آسان که در ساحل سفیر امید آستارا برگزار شد، افزود: آنچه مهم است این است که ما در پیشینه فرهنگی خود آیین‌ها و آداب و رسوم بسیار زیبای داریم که ریشه در سرمایه‌های اجتماعی ما دارند و می توانیم از آنها بهره مند شویم.

وی اظهار کرد: اکنون نیاز به احیای آن فرهنگ و ارزش های نهفته در آن داریم تا بتوانیم جامعه خود را حفظ کنیم.

فرماندار آستارا متذکر شد: با توجه به پیشینه فرهنگی و ظرفیت‌های اجتماعی که در جامعه داریم باید فرهنگ ازدواج آسان را احیا کنیم.

این مقام مسئول ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره و اداره ورزش و جوانان آستارا، تصریح کرد: برگزاری اینگونه جشنواره‌ها می‌تواند در معرفی فرهنگ های فراموش شده بسیار حائز اهمیت باشد.

رنجکش به سیاستهای دولت در ایجاد فضای نشاط اجتماعی اشاره کرد و افزود: دولت تدبیر و امید تمام تلاش خود را در مسیر تقویت انسجام و وحدت ملی قرار داده و احیای آداب و ارزش‌های اجتماعی از عوامل تقویت انسجام و وحدت ملی است.

captcha