کد خبر: 3634500
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹

خیران البرزی 23 درصد اعتبارات مسکن مددجویان را تامین می‌کنند

گروه اجتماعی: مدیر تامین مسکن کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز گفت: خیرین این استان 23 درصد اعتبارات مسکن مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را تامین می‌کنند .

مازیار محمدی، مدیر تامین مسکن کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: امسال برای تعمیر230 واحد مسکونی مددجویان رقمی بالغ بر چهار میلیارد و300 میلیون ریال هزینه شده است.
وی افزود: از این میزان حدود 2 میلیارد و700 میلیون ریال توسط خیران و یک میلیاردو600 میلیون ریال ازمحل اعتبارات دولتی تامین شده است .
این مسئول با اشاره به طرح اعطای تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان ساکن شهرهای بالای 500 هزار نفر، گفت: خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد که در شهرهای کوچک سکونت دارند، می‌توانند از تسهیلات خرید و احداث مسکن استفاده کنند .
مدیر تامین مسکن کمیته امداد استان البرزبا بیان اینکه 23 درصد از اعتبارات مربوط به اجرای طرح اعطای تسهیلات مسکن را خیران تامین می‌کنند ، گفت: این نهاد امسال نیز برای خانه‌دار شدن مددجویان ساکن شهرهای بزرگ و کوچک ، کمک بلاعوض اختصاص داده شده است که در کنار آورده اولیه خانواده می‌تواند مشکل مسکن نیازمندان را مرتفع کند.
وی ابرازکرد: یکی دیگر از برنامه‌های بخش تامین مسکن در امداد، اعطای کمک بلاعوض برای پرداخت بدهی خانواده‌های تحت حمایت بدهکار به مسکن مهر است و مطابق سیاست‌های جدید کمیته امداد، خدمات مسکن محرومان با جدیت و حمایت مالی گسترده تری نسبت به گذشته ارائه می‌شود.
محمدی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از پنج هزار خانواده تحت حمایت این نهاد در البرز مستاجر هستند که با توجه به محدودیت اعتبارات و تعداد مددجویان فاقد مسکن، انتظار داریم خیران، بیش از پیش ما را در این زمینه یاری کنند .

captcha