کد خبر: 3634560
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹

سند اجار‌ه بیش از 1500 رقبه موقوفات کردستان تمدید شد

گروه اجتماعی: معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه استان کردستان از تمدید بیش از 1500 رقبه موقوفات استان کردستان خبر داد.

مهدی سلیمانی، معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: در پنج ماه نخست سال جاری بیش از یک هزار و 500 سند اجاره رقبات استان کردستان تنظیم یا تمدید شد.

وی افزود: تنظیم و تمدید اسناد اجارات موقوفات موجبات جلوگیری از موقوفه خواری، احقاق حق و حقوق موقوفات و اجرای امینانه نیت واقفان را به همراه دارد و این مهم از اولویت‌های ادارات اوقاف محسوب می‌شود.

سلیمانی بیان کرد: سنندج با 357 مورد تمدید و تنظیم اجاره بیشترین آمار را در این زمینه در اختیار دارد و پس از آن قروه 352، بانه 263، مریوان 195، سقز 183 و بیجار 154 سند اجاره را تنظیم و یا تجدید کرده‌اند.

معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و اماکن متبرکه استان کردستان درصد رشد این اسناد اجاره را نسبت به مدت مشابه سال قبل 100 درصد عنوان کرد و گفت: امید است با پیگیری و تلاش همه جانبه شاهد رشد و ترقی رقبات و موقوفات استان کردستان باشیم.

captcha