به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، دفتر آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی با همکاری مؤسسه مسجد قم، دوره آموزشی مدیریت مسجد را ویژه ائمه جماعات مساجد و روحانیون به مدت دو روز دطی امروز، ششم و هفتم شهریورماه و با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در اراک برگزار خواهد کرد.
مسجد شناسی، آداب و احکام مسجد، فقه مسجد، مسجد و سایر مراکز فرهنگی، کارکردهای مسجد، زن و مسجد، کودک و مسجد، و اقتصاد در مسجد از عناوین برخی از سرفصلهای این دوره آموزشی است.
تربیت کارشناس و مدیر مسجد، آشنایی با فرهنگ و آداب مسجد، دعوت از ممتازان دوره در کارگروه تخصصی مسجد در پایان دوره، اعطای گواهی اتمام دوره پس از برگزاری آزمون کتبی و ارائه معرفینامه جهت فعالیت در ارگانها و نهادهای فرهنگی تبلیغی برخی از مزایا و امتیازات این دوره آموزشی بهشمار میرود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره 32213137 تماس بگیرند و یا به واحد فرهنگی دفتر آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی در اراک مراجعه کنند.