کد خبر: 3635191
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۳

توجه به معنویت حاکم بر مدیریت شهیدان رجایی و باهنر در هفته دولت/ ضرورت اجرای طرح ساحل مومنین در مازندران

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: دولت‌مردان در هفته دولت، همانگونه که پل، جاده و پروژه‌های مختلف را افتتاح می‌کنند به تحلیل ارزش‌ها و معنویت حاکم بر مدیریت و سبک زندگی شهیدان رجایی و باهنر نیز بپردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران آیت‌الله نورالله طبرسی امروز پنجم شهریور ماه در نشست اعضای شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: متاسفانه هنوز دستورالعمل‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر عینیت نیافته است.
وی با تبریک هفته دولت افزود:  در هفته دولت، دولت‌مردان همانگونه که پل، جاده و پروژه‌های مختلف را افتتاح می‌کنند به تحلیل ارزش‌ها و و معنویت حاکم بر مدیریت و سبک زندگی شهیدان رجایی و باهنر نیز بپردازند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه شهیدان رجائی و باهنر مصادیق اصحاب اخدود هستند، تصریح کرد:  جرم اصحاب اخدود خداپرستی بود و طاغوت زمانه آنها را در گودال انداخت و سوزاند.
وی با اشاره به دشمن با شیطنت های خود در شکل‌گیری یک جامعه اسلامی با مولفه‌های اسلام مانع ایجاد می‌کند، افزود: متاسفانه در جامعه شاهد جابجایی ارزش‌ها هستیم و بد‌حجابی برای برخی‌ها شخصیت‌آفرین شده است.

طبرسی با بیان اینکه شهیدان حرم و شهدای دفاع مقدس به پای ارزشها به شهادت رسیدند، اظهار کرد: ما نباید تماشاگر هنجارشکنی‌ها در جامعه باشیم بلکه باید با امر به معروف و نهی از منکر برای رفع ناهنجاری های اجتماعی تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن با ترویج عرفان‌های کاذب و نحله‌های انحرافی به دنبال کم رنگ کردن ارزش‌های ناب اسلامی است، افزود:  باید اولویت‌های فرهنگی مشخص شود و هر چه در توان داریم در اجرای برنامه‌های فرهنگی به‌کار گیریم.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه ادارات عائله دولت هستند و باید نسبت به رعایت شئونات اسلامی الگو باشند، تاکید کرد: باید در چند نقطه از سواحل استان مناطق آزاد شنا برای مردان و زنان مومن ایجاد شود تا آنها هم بتوانند از این مناطق بهره ببرند.
وی افزود: بسیاری از گردشگران به سبب اختلاط زنان و مردان در شنا ساحل از حضور در دریا امتناع می کنند.
طبرسی وضع پوشاک در جامعه را نگران کننده دانست و عنوان کرد: غربی‌ها تهاجم فرهنگی شان را با نوشته‌هایی بر روی البسه اجرا می‌کنند.
وی از وضعیت عروسی‌ها، سواحل دریا و... انتقاد کرد و افزود: باید از اقدامات شعاری پرهیز و الگوسازی کرد.


captcha