سعید رحمتی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، در گفتوگو
خبرگزاری بین الملی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر، گفت: این مسابقات مردادماه به میزبانی مشهد و در دو گروه پسران و دختران برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه 61 دانش آموز از استان به این مسابقات اعزام شدند، افزود: در رشته های قرآنی 36 دانش آموز، در رشته های عترت 12 و در رشته نماز 15 دانش آموز استان به این مسابقات اعزام شدند.
رحمتی تصریح کرد: در پایان سیوپنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان کشور دانش آموزان استان محمد سهرابی رتبه چهارم رشته تفسیر، سید احمد حسینی رتبه چهارم رشته انشاء نماز، فائزه ملک محمدی رتبه سوم و سیده حکیمه صالحی ساداتی رتبه چهارم رشته صحیفه سجادیه و سمیرا امیری رتبه چهارم رشته قرائت تحقیق را کسب کردند.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان انیکه در مرحله آموزشگاهی این مسابقات در استان 92 هزار و 222 نفر شرکت کردند، اظهار کرد: از این تعداد دو هزار و 316 نفر به مرحله استانی راه یافتند.
وی رشته های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ عمومی، حفظ ویژه 5، 10، 20 و حفظ کل و تفسیر قرآن را رشته های بخش قرآن، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه و مداحی را رشته های بخش عترت و احکام، اذان و انشاء نماز را رشته های بخش نماز این دوره از مسابقات عنوان کرد.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان با اشاره به مشکلات موجود در ساختار اداری آموزش و پرورش استان از جمله عدم حضور کارشناس قرآنی برای پیگیری تخصصی و مستمر امور قرآنی استان، اظهار امیدواری کرد با حل این مشکل، بتوان در سال های آینده برنامه ریزی بهتری برای توسعه فعالیت های قرآنی در مدارس و کسب رتبه های بالاتر در مسابقات قرآنی در سطح کشوری انجام داد.
رحمتی با بیان در سی و چهارمین دوره این مسابقات دانش آموزان استان حائز هشت رتبه کشوری شدند، ادامه داد: متاسفانه علی رغم برگزاری کارگاه های آموزش قرآن دانش آموزان دغدغه کافی برای حضور در این کارگاه ها را نداشتند.