کد خبر: 3636222
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۰
سلیمانی:

مدیران در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حرکت کنند

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیران در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری به نقل از مهر، قاسم سلیمانی دشتکی بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از خانواده شهدا با اشاره به اینکه مدیران در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حرکت کنند، اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ضروری است و باید مدیران  در مسیر انتقال این فرهنگ به نسل های جدید تلاش کنند.
وی اظهار داشت: باید تلاش کرد که شهدا برای نسل جوان معرفی شوند و اخلاق شهدا الگوی جوانان امروز قرار بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برگزاری یادواره های مختلف شهدا در این استان از مهمترین اقدامات در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده است.
وی بیان کرد: باید مشکلات خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران شناسایی شوند و تلاش شود که این مشکلات در کوتاه ترین زمان حل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دشمن از روش های جدید و توسعه رسانه ها به دنبال کمرنگ کردن ارزش های اسلامی در جامعه است که باید در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن برگزاری برنامه های فرهنگی افزایش یابد.

captcha