حسین ماندنی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی لردگان در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حسین ماندنی گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان و نیز کمبود نیروی متخصص در زمینه تجوید قرآن کریم ، دوره تربیت معلم تجوید قران کریم جهت تآمین نیروی مورد نیاز جهت تدریس تجوید قرآن کریم در سطح 3 تا 5 قران کریم در این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: بعد از اطلاع رسانی در سطح شهرستان تعداد83 نفر در این دوره ثبت نام کردند که بعد از برگزاری آزمون ورودی تعداد 25 نفر موفق به کسب حدنصاب نمره قبولی در آزمون ورودی شدند و شرایط حضور در دوره تربیت معلم تجوید قرآن کریم را پیدا نمودند.
ماندنی تصریح کرد : طي اجراي اين طرح و برگزاري دورههاي مربوطه، علاقمندان به معلّمي و تـدريـس و تعلیم علوم و فنون رشته قرائت قرآنکریم (تجوید) پس از احراز شرايط گزينش در« 54 جلسه آموزش حضوري» و «16 ساعت آموزش غيرحضوري» شامل جلسات آموزش دروس: روش تدريس تجويد تكميلي قرآن كريم، فنون معلمي و روانشناسي تربيتي، آشنايي با علوم قرآني، اخلاق و تربيت اسلامي(اخلاق معلمي) و احكام عمومي و احكام قرآني شركت کرده و در پايان پس از موفقيت در آزمونهاي پاياني، ضمن اخـذ گواهينامـه مربوطه، به عنوان معلّمان دورههاي آموزشي قرائت قرآنكريم (سطوح 3 تا 5 بخش تجويد) در دارالقرآن الكريم ادارات كل تبليغات اسلامي استان، مؤسسات و مراكز قرآني مردمي به تدريس خواهند پرداخت.
گفتنی است این دوره در سالن جلسات اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان در 124 ساعت برگزار میشود.