به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا؛ نبأ مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه اهر اظهار داشت: تبیین حقایق واقعه غدیر یکی از اهداف ما در برگزاری نمایش بازسازی غدیر خم در شهرستان اهر است. نمایش بازسازی صحنه واقعه غدیر در سال ۹۶ برای سومین بار متوالی در اهر برگزار خواهد شد. مقدمات این نمایش از ماه مبارک رمضان با برگزاری جلسات متعددی با دستاندرکاران، هنرمندان و اصحاب رسانه آغازشده است.
وی افزود: با عنایت خداوند متعال، بسیاری از کارهای این نمایش ازجمله ساخت برکه غدیر یکی از اساسیترین محلهای صحنه غدیر که نزدیک به هفتاد درصد نمایش در کنار آن اجرا میشود انجامشده، همچنین بازسازی نماد کعبه معظمه در ابعاد ۶ در ۶ متر نیز توسط تعدادی از بسیجیان و هنرمندان در حال انجام است و تعداد ۲۵۰ دشداشه عربی در حال آمادهسازی برای مراسم است.
این مقام مسئول به تأمین احشام مورد نیاز برای این نمایش اشاره کرد و گفت: 12 نفر شتر از روستای زاخر شهرستان اهر تأمینشده و ۱۰ رأس اسب موردنیاز نیز با هماهنگیهای لازم تأمینشده و از دو روز مانده به برگزاری نمایش در منطقه حاضر خواهند شد.
مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه اهر در مورد بازیگران این نمایش نیز گفت: از هنرمندان انجمن نمایش بسیج هنرمندان شهرستان اهر برای ایفای نقش در این بازسازی دعوت به عمل آمد که حدود ۳۰ نفر صحنه گردانندگان و بازیگران اصلی و 250 نفر نیز بهعنوان اعضای کاروان در این نمایش به ایفای نقش خواهند پرداخت.
وی در پایان از عموم مردم شهرستان اهر خواست تا در روز عید غدیر خم (شنبه ۱۸ شهریورماه ۹۶ ساعت 9:30) برای تماشای این نمایش در شهرک صنعتی اهر حضور یابند.