کد خبر: 3638556
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲
حجت‌الاسلام کیخا:

کارها را برای رضای خدا انجام دهیم

کانون خبرنگاران نبأ: امام جمعه زابل سال آینده را سال جهش و انقلاب فرهنگی در سیستان و بلوچستان معرفی کرد و افزود: کارها را برای رضای خدا انجام دهیم و استعدادهای این استان را برای رضای خدا به کشور و جهان معرفی کنیم.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، جلسه ماهیانه روحانیان مستقر در مراکز دهستان‌های شهرستان زابل با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر کیخا امام جمعه زابل و هاشمی مسئول نمایندگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و همچنین عارفی مسئول سازمان تبلیغات اسلامی این شهرستان در دفتر امام جمعه برگزار شد.
حجت‌الاسلام کیخا در این جلسه گفت: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه سیستان، استقرار دفتر نمایندگی تبلیغات اسلامی و تاسیس نمایندگی موسسه تقریب مذاهب اسلامی در سطح کارشناسی ارشد است.
امام جمعه زابل سال آینده را سال جهش و انقلاب فرهنگی در سیستان و بلوچستان معرفی کرد و افزود: کارها را برای رضای خدا انجام دهیم و استعدادهای سیستان و بلوچستان را برای رضای خدا به کشور و جهان معرفی کنیم.
یادآور می‌شود، این جلسات به صورت مستمر از سوی کارشناس امور روحانیان مستقر سازمان تبلیغات اسلامی، در راستای شناسائی روستاهای واجدالشرایط جهت استقرار روحانی مستقر، تداوم ارتباط با روحانيون مستقر و تلاش در حل مشكلات آنها و ارزيابی روحانيان مستقر از نظر موقعيت آنها در منطقه، اخذ گزارش عملكرد روحانيان مستقر و انعقاد قرارداد با روحانيان مستقر و ارسال به دفتر مركزی جهت تائيد، و ارائه راهكارهای اجرائی بمنظور بهبود فعاليت‌های تبليغی روحانيان مستقر و تلاش جهت برنامه‌ريزی و اجرای مسابقات مختلف فرهنگی در مناسبت‌های سال به‌منظور ارتقاء سطح علمی روحانيان مستقر برگزار می‌شود
حسین قدس‌نیا
captcha