کد خبر: 3638561
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲

حمید شاکرنژاد میهمان اجتماع بزرگ غدیریون در شهرکرد شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: حمید شاکر نژاد، قاری بین‌المللی قرآن کریم، روز گذشته میهمان اجتماع بزرگ غدیریون شهرکرد در مصلای امام خمینی شهرکرد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، شامگاه روز گذشته 13 شهریورماه حمید شاکرنژاد، قاری بین‌المللی قرآن، در اجتماع بزرگ غدیریون شهرکرد که با حضور عمو مردم و مسئولان استان در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت.
وی در این اجتماع آیات 35 تا 44 سوره مبارکه ابراهیم و سوره مبارکه زمر را تلاوت کرد و مورد تشویق حاضرین در این اجتماع بزرگ قرار گرفت.
حمید شاکرنژاد متولد سال 60 در مشهد مقدس است و آموزش قرآن را از شش سالگی آغاز کردند. پدر و برادر وی نیز از قاریان مطرح قرآن هستند. 
در این مراسم مصطفی صابر خراسانی، مداح آیینی کشور، نیز اشعاری در مدح ائمه اطهار(علیهم السلام) قرائت کرد.

captcha