کد خبر: 3638947
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸

تولد 7944 نوزاد در خراسان‌شمالی/ ثبت 109 مورد دوقلوزایی در استان

گروه اجتماعی: مدیرکل ثبت احوال خراسان‌‌‌شمالی گفت: هفت هزار و 944 نوزاد از ابتدای سال تاکنون در این استان متولد شدند که 109 مورد از این تولدها دوقلوزایی بوده است.

علی زاهدی نیا مدیرکل ثبت احوال خراسان‌‌‌شمالی در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: طی پنج ماهه نخست سال جاری هفت هزار و 944 نوزاد در استان متولد شده که از این تعداد سه هزار و 859 مورد دختر و چهار هزار و 85 نفر نیز پسر است.
وی ادامه داد:شش هزار و 123 مورد از این ولادت ها در مناطق شهری و یک هزار و 821 مورد نیز در مناطق روستایی ثبت شده اند.
زاهدی نیا با اشاره به ثبت 113 مورد چند قلو زایی در استان، افزود: 109 مورد از این ولادت ها دو قلوزایی و چهار مورد نیز سه قلو زایی بوده که بیشترین دوقلو زایی در بجنورد با 71 مورد و رازوجرگلان با دو مورد است.
وی با بیان اینکه به ازای هر یک هزار نفر جمعیت استان 20 واقعه ولادت به ثبت رسیده است،  یادآور شد: در هر روز 52 نوزاد در استان متولد می‌شوند.
captcha