کد خبر: 3639661
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۲
فرماندار ماسال:

پیام دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا است

گروه اجتماعی: قاسم نژاد با اشاره به اینکه پیام دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا است، خاطرنشان کرد: گذشت و ایثار و صبر و شکیبایی از جمله ارزش های والای دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمود قاسم نژاد، فرماندار شهرستان ماسال امروز، 16 شهریور در جلسه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس، با تاکید بر لزوم زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر و دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: در طول هشت سال جنگ نابرابر در شرایطی که دشمن بعثی با حمایت غرب و شرق به تمامی امکانات لازم جهت مقابله با کشورمان مسلح بود و ارتش کشور ما بعد از انقلاب انسجام نداشت، نظام ما با استفاده از نیروهای مردمی و غیر حرفه ای با انگیزه فراوان از کیان کشور و انقلاب اسلامی دفاع کردند و توانستیم از این آزمون سربلند بیرون بیاییم.

وی با بیان اینکه طی دوران دفاع مقدس، شاهد جانفشانی و فداکاری بسیاری از جوانان این مرز و بوم بودیم، افزود: باید قدردان این جانفشانی ها و ایثارگری ها باشیم چرا که امنیت و آرامش امروزمان را مدیون همان رشادت های شهدا و رزمندگان دفاع مقدس هستیم.

فرماندار ماسال با اشاره به اینکه پیام دفاع مقدس برگرفته از قیام عاشورا است، خاطرنشان کرد: کرنش نکردن در مقابل ظالم، گذشت و ایثار و صبر و شکیبایی از جمله ارزش های والای دفاع مقدس است که در آن زمان در کشور حاکم شد و همچنان شاهد تداوم این ارزش ها در نسل جوان هستیم.

قاسم نژاد با تاکید بر لزوم برنامه ریزی جهت برگزاری پرشکوه برنامه های هفته دفاع مقدس، تصریح کرد: باید در برگزاری برنامه های این هفته به دنبال ارتقای سطح اثربخشی این برنامه ها باشیم و از همه ظرفیت ها در جهت تقویت برنامه های فرهنگی هفته دفاع مقدس استفاده شود.

سرهنگ جانباز، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان ماسال نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه دشمنان انقلاب با تمام توان به دنبال این هستند که مردم ما از این روحیه مقاومتی خویش دست بردارند، گفت: تمام جنگ های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در جهت تضعیف این روحیه صورت می گیرد و اگر این روحیه در طول هشت سال دفاع مقدس وجود نداشت، نتیجه دفاع مقدس این نمی شد.

وی پیروزی های مردمی در عراق و سوریه در مقابل نیروهای تکفیری را نشات گرفته از فرهنگ دفاع مقدس ملت ایران دانست و افزود: امروز دشمن متوجه شده است که روحیه مقاومت ملت ایران برگرفته از قیام عاشورا است و به همین دلیل به دنبال ایجاد تشکیک و تخریب فرهنگ عزاداری برای اباعبدالله الحسین(ع) می باشد.

جانباز همچنین با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «دفاع مقدس گنجی است که می تواند تاریخ ما را تقویت کند»،‌یادآور شد: باید با استفاده از ابزارهای فرهنگی بیش از پیش در جهت نهادینه سازی این فرهنگ که مهمترین سرمایه ما محسوب می شود،‌ تلاش کنیم.

captcha