کد خبر: 3640471
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲

جهاددانشگاهی با اجرای طرح‌های پژوهشی ظرفیت‌های بالقوه اشتغال کردستان را شناسایی کند

گروه اجتماعی: مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان گفت: جهاددانشگاهی با اجرای طرح‌های پژوهشی استعدادهای بالقوه استان را شناسایی کرده و در راستای ایجاد اشتغال پایدار استان بسیار کارساز باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، احمد رشیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان امروز، 20 شهریورماه در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به فعالیت 5 حوزه کاری زیر نظر این اداره اظهار کرد: حوزه روابط کار یکی از این پنج حوزه است که یکی از مأموریت اصلی این حوزه از اداره کل حمایت از تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، انجمن‌ها، مسائل ایمنی کار، اختلافات کارگری و سازمان های بیمه ای است.

وی با اشاره به درخواست‌های کار به این واحد افزود: سالانه بیش از چهار هزار درخواست کارگری به حوزه روابط کار اداره کل کارو رفاه اجتماعی از سوی جوانان استان کردستان ارائه می‌شود که مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان از فعالیت 25 بازرس با این حوزه کاری خبر داد وبیان کرد: سال گذشته دو هزار بازرسی از واحدهای کارگری سطح استان انجام شده است.

وی اعلام کرد: حوزه تعاون یکی از زیرمجموعه این اداره بوده که به عنوان بخش اقتصادی استان مطرح است و مأموریت اصلی آن فعالیت‌های اداره تعاون اسبق است که دو هزار تعاونی در سطح استان کردستان را زیر نظر خود دارد.

رشیدی با اشاره به اینکه در تمام بخش‌های مختلف در سطح استان تعاونی داریم که تعدادی از این تعاونی‌ها زیاد فعال نیستند، گفت: در بخش مسکن، تعاونی‌های مسکن تاکنون برای 35 هزار نفر در سطح استان کردستان مسکن فراهم کرده است.

وی عنوان کرد: واحد رفاه اجتماعی که وظایف تفریحی و رفاهی جامعه کارگری، مسائل اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، اقدامات آموزشی را انجام می‌دهد و حوزه اشتغال و کار آفرینی که مسائل مربوط به اشتغال و کار آفرینی انجام می‌دهد و در حال حاضر 17 موسسه کاریابی در سطح استان زیر نظر خود دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به ارتباط و همکاری با تمام ادارات و ارگان‌ها  سطح استان در قالب تفاهم‌نامه گفت: رسالت جهاددانشگاهی گسترده، مفید و اثرگذار است که امیدواریم با همکاری گسترده در آینده بتوانیم در بیشتر زمینه‌ها همراه و همکار خوبی برای جهاددانشگاهی باشیم.

وی به فعالیت واحد اشتغال جهاددانشگاهی و همکاری بیشتر با این اداره بیان کرد: 33 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار برای بخش اشتغال این اداره در نظر گرفته شده است که این اعتبار 10 برابر سال گذشته اعلام شده وامیدواریم هر چه زودتر تخصیص پیدا کند.

رشیدی عنوان کرد: در بخش پژوهشی و آموزش نیز می‌توانیم همکاری‌های مؤثری داشته باشیم که بنا به اعلام وزارتخانه سالانه چهار درصد سود خالص تعاونی‌ها جمع‌بندی می‌شد و به بحث آموزش، پژوهش و ترویج اختصاص می‌یابد که این میزان اعتبار در حدود 150 میلیون تومان است.

وی یادآور شد: در بخش پژوهش نیز اعتباری در حدود 30 میلیون تومان اختصاص یافته است که امیدواریم با اجرای طرح‌های پژوهشی با مشارکت و همکاری جهاددانشگاهی کردستان بتوانیم به توسعه استان کمکی کرده باشیم.

captcha