کد خبر: 3640535
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶

جلسه قرآن «مجتبی کامیابی» در شرق تهران + عکس

گروه جلسات و محافل: جلسه آموزش قرآن «مجتبی کامیابی»، قاری جوان، شب گذشته 19 شهریورماه با حضور قاریان و علاقه‌مندان به قرآن کریم در مسجد شهید بهشتی واقع در خیابان نبرد شمالی، میدان نبرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجتبی کامیابی، قاری جوان که شاگردی اساتیدی همچون مهدی بهروزی، محمدحسین سعیدیان، محمدحسین سبزعلی و فرهاد غلامحسینی را در کارنامه خود دارد، چهار سال است که به صورت هفتگی، جلسه آموزش قرآن در مسجد شهید بهشتی واقع در میدان نبرد، برپا می‌کند.
همت و انگیزه این قاری خوشخوان در برگزاری مستمر جلسات آموزشی، خبرگزاری قرآن را بر آن داشت تا در جمع صمیمی قرآنیان این جلسه حاضر شود.  
فضای نسبتاً بزرگ مسجد، معماری خاص و ستون‌هایی که به مسجدالنبی(ص) مدینه شباهت دارد، نخستین جلوه‌ای بود که هنگام ورود به شبستان مسجد، نظر را به خود جلب می‌کرد.
کامیابی در ابتدا، آیاتی از سوره بقره را به عنوان درس جلسه به شیوه تحقیق تلاوت کرد. سپس 10 نفر از حاضران که به نظر می‌رسید همگی از اعضای ثابت جلسه هفتگی هستند به همان ترتیبی که نشسته بودند، یک صفحه از درس جلسه را تلاوت کردند.
نکته‌ ویژه‌ای که در نحوه اداره این جلسه وجود دارد، این است که تفاوت سطح حاضران در جلسه، در مدت زمانی که برای تلاوت به آن‌ها اختصاص می‌یابد، چندان تفاوتی ندارد.
هر یک از اعضای جلسه در هر سطحی و از هر رده سنی که باشند، با وقت کافی و دقت، درس جلسه یا جایی که برای آن‌ها مشخص شده است، تلاوت می‌کنند و کامیابی با حوصله فراوان، نکته‌های لازم را متذکر می‌شود.


تلاوت چند نفر از نوجوانان خوش صدای جلسه، حاضران را به وجد آورد و کامیابی ضمن متذکر شدن چند نکته روانخوانی و صوتی، از آن‌ها خواست تا تمرین‌های خود را افزایش دهند.  
کامیابی که اذان دوران نوجوانی او بارها از شبکه دوم سیما پخش شده است به یکی از نوجوانان گفت: شما استعداد خوبی هم در اذان گفتن و تکبیر گفتن دارید و این خوب است که قرآن‌آموزان ما وجوه دیگر مثل اذان را هم جدی بگیرند.  
در ادامه حسین سلمانی از اعضای نوجوان جلسه که به تازگی رتبه سوم مسابقات قرائت دانش‌آموزی در کشور را کسب کرده است و به حفظ قرآن هم اهتمام دارد به سه سوال حفظ از جزء اول تا سوم پاسخ داد.  
سپس کامیابی با تجلیل از زحمات پدر حسین سلمانی و پدر یکی از خردسالان جلسه که بر آموزش قرآنی فرزندانشان اهتمام دارند، گفت: نوجوان امروز باید بتواند در این شهر شلوغ و پرحاشیه خود را با قرآن محکم کند وگرنه به اصطلاح، خط دفاعی‌اش ضعیف می‌شود و گل می‌خورد.  
سرانجام نوبت به محمدرضا رجبی و میثم اسفندیار، قاریان میهمان جلسه رسید که آیاتی از سوره قصص و سوره شمس را تلاوت کردند.  
در پایان این جلسه که یک ساعت و نیم به طول کشید، مجتبی کامیابی ضمن تشکر از ایکنا و همه فعالان رسانه‌ای در حوزه قرآن گفت: پوشش جلسات و محافل، برای قرآن‌آموزان به خصوص نوجوانان، دلگرمی است و به آنان روحیه خواهد داد.  
یادآور می‌شود که این جلسه هفتگی آموزش قرآن، یکشنبه‌ها پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد شهید بهشتی واقع در تهران، خیابان نبرد شمالی، میدان نبرد(منطقه 14 شهرداری) برگزار می‌شود.   
captcha